1/5/12

Η Καρδίτσα αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή‏

Απρόσμενα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της Καρδίτσας στην επίσκεψη κλιμακίου υποψήφιων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές και υποψήφιοι στον Νομό Χρήστος Αθανασάκος και Θοδωρής Ζούμπος βρέθηκαν χθες στην Καρδίτσα για να μιλήσουν και να γνωριστούν με φίλους του Κινήματος και να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό. Οι Καρδιτσιώτες φάνηκαν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δεν έδειχναν να επηρεάζονται από την λασπολογία των καναλιών. 
 
Η απογοήτευση κι η οργή για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ήταν σύσσωμη, ενώ διεμήνυσαν στους υποψηφίους πως τους θέλουν στην Βουλή για να ξεβρωμίσουν την πατρίδα μας. Οι συναγωνιστές Αθανασάκος και Ζούμπος μίλησαν με αρκετό κόσμο στο κέντρο της πόλης, πέρασαν από τα γύρω χωριά και τέλος μίλησαν το μεσημέρι σε συγκέντρωση σε κέντρο λίγο έξω από την Καρδίτσα όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες ντόπιοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν προφορικά. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, ενώ κι οι εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα θερμές. Οι Έλληνες πατριώτες της Καρδίτσας έδωσαν την υπόσχεση πως θα διαδώσουν το ελπιδοφόρο μήνυμα της Χρυσής Αυγής παντού, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ντόπιων (από όσα ακούν από το περιβάλλον τους που όλοι λένε πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή) ο Νομός θα στείλει έναν τίμιο εθνικιστή αγωνιστή στην Βουλή των Ελλήνων. 
 
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι βουλευτές δεσμεύτηκαν πως η παρουσία στην περιοχή θα είναι συχνότερη, κυρίως μετά τις εκλογές καθώς οι προθέσεις του Κινήματος δεν ήταν ποτέ καιροσκοπικές και ψηφοθηρικές. Όπως φαίνεται το βράδυ των εκλογών θα κρύβει εκπλήξεις σε όλην την ελληνική περιφέρεια.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ