9/4/12

Bόλος: Ενημερωτική δράση στην παραλία

Σπάσαμε για ακόμη μια φορά τη σιωπή ενάντια στο Κίνημα μας!

Χθές, Κυριακή των Βαΐων, δεκάδες μέλη του Πυρήνα Μαγνησίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξεχύθηκαν στην παραλία του Βόλου και μοίρασαν εφημερίδες του Κινήματος, ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας και πλούσιο έντυπο υλικό.

Από τα τσιπουράδικα στην αρχή της παραλίας μέχρι και τις καφετέριες στο τέλος της στον Αγ. Κωνσταντίνο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και αυτό μας γέμισε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο Αγώνα μας με ακόμη πιο ισχυρή θέληση! Δεν έλειψαν οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις και αυτό δείχνει πως η κοινωνία του Βόλου έχει απομακρύνει σε σημαντικό βαθμό τον ένοχο παλαιοκομματισμό μαζί με τις ξεπερασμένες και αποτυχημένες ιδεολογίες και στρέφεται με ζήλο στους νέους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική ήταν η φράση που ακουγόταν συνέχεια: " Να μπούμε στη βουλή να ξεβρωμίσει η χώρα ". Ο κόσμος πλέον διψά για Λαϊκό Εθνικισμό, για Δικαιοσύνη ,Αξιοπρέπεια, Αξιοκρατία.

Μετά το πέρας της διανομής των εφημερίδων και την επιστροφή μας στο σημείο συγκέντρωσης, δεν έλειψε η προσπάθεια των γνωστών ανεγκέφαλων «αναρχικών» της κατάληψης Ματσάγγου να διαλύσουν τη συγκέντρωση χρησιμοποιώντας σιδερόβεργες, σιδερογροθιές και αλλά …»δημοκρατικά» μέσα, η όποια βεβαία αποκρούστηκε με επιτυχία από τα μελή του Πυρήνα μας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο να ακολουθούν τους Εθνικιστές φωνάζοντας τα γνωστά γραφικά αντι-εθνικιστικά συνθήματα τους, από απόσταση ασφάλειας βεβαίως, κάνοντας μας την καλύτερη διαφήμιση. Περαστικά τους. Στη συνέχεια τα μελή μας επέστρεψαν στον αρχικό χώρο συγκέντρωσης όπου και διαλύθηκαν.

Xρυσή Αυγή Μαγνησίας