9/4/12

Το 83% των Ελλήνων δηλώνει το αυτονόητο : Έξω τώρα οι λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα το 83% των συμπατριωτών μας δηλώνει αυτό που υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή εδώ και 30 χρόνια…Οι λαθρομετανάστες είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρα μας!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το θέμα των λαθρομεταναστών έχει μπει ως κύριο ζήτημα στην προεκλογική ατζέντα, μόλις αντιλήφθηκαν την τρομακτική άνοδο που παρουσιάζει το κίνημα μας. Βέβαια με τα γελοία μέτρα που λαμβάνουν δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα και ο κόσμος το έχει καταλάβει. Έχουν περάσει οι εποχές που τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα μπορούσαν με φτηνά τρικ να ξεγελάνε τον Ελληνικό λαό.

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τους λαθρομετανάστες είναι κρυστάλλινη και δεν έχει αλλάξει ούτε κατά ένα κόμμα εδώ και χρόνια. Τώρα όμως που ο απλός πολίτης βιώνει στο πετσί του την “καλοσύνη” αυτών των “φιλήσυχων συνανθρώπων” μας καταλαβαίνει ότι αυτά που προτείνουμε είναι μονόδρομος και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σε ελάχιστες μέρες!

Ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων! Δε μπορεί να γεμίζουν οι φυλακές από δολοφόνους Ελλήνων που θα ταΐζουν στη συνέχεια οι ίδιοι οι Έλληνες! Δε μπορεί να μας λένε ότι με 30 στρατόπεδα των 1000 ατόμων θα λυθεί το πρόβλημα 2.000.000 λαθρομεταναστών! Πόσο κορόιδα νομίζουν ότι είμαστε?

Στην τελική αυτό το 17% των συμπατριωτών μας που δεν έχει πρόβλημα μαζί τους ας τους πάρει σπίτι του,να τους ταΐζει και να τους συντηρεί! Στατιστικά αναλογεί ένας ξένος σε κάθε Έλληνα “προοδευτικό”…Πάλι λύνεται το πρόβλημα!

Εμείς λοιπόν δηλώνουμε ότι συμφωνούμε με το 83% των συμπατριωτών μας : Έξω από την Πατρίδα μας όλοι οι λαθρομετανάστες!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή