31/3/12

ΟΧΙ «ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΣΤΑ Β.ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΙΜΙΑ κ.ΡΟΝΤΟΥΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.ΛΑΡΙΣΗΣ

Ποτέ και πουθενά εντός των εθνικών συνόρων, χερσαία ή θαλάσσια θα υπάρξουν χώροι φύλαξης λαθρεποίκων. Η πολιτική και κοινοβουλευτική δράση της Χ.Α μαζί με τον λαό, θα το εμποδίσουν. Αυτό που ζούμε δεν είναι λαθρομετανάστευση. Είναι ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Η συμπαγής μάζα όλων αυτών είναι ιδίου θρησκευτικού φρονήματος. Είναι ΙΣΛΑΜ. Είναι στρατός. Είναι στρατός χωρίς στολή. Θα τους αντιμετωπίσουμε ως εν δυνάμει στρατό κατοχής. Η πλειοδοσία εκ μέρους των πολιτικών περί δήθεν πατάξεως του λαθροεποικισμού, λόγω εκλογών και ανόδου της Χ.Α σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές με τον πολιτικό μας αγώνα, είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Άπαντες απελαύνονται.

Παραφράζοντας την ρήση του μέγιστου Αρχιμήδους, λέμε «Δώστε μου χώρο να σταθώ (Βουλή) και την Γη θα κινήσω (Ελλάδα)». Πρόταση και στόχος μας είναι: 1) Με υπόδειξη του Π.Ν, κατάλληλα αγκυροβολεία σε ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ – όσα χρειάζονται και όπου χρειάζονται– όπου θα μεταφερθούν άπαντες σε μισθωμένα επιβατικά πλοία. Καταμερισμός τους ανάλογα φύλο-θρησκεία-ηλικία κλπ με μέριμνα του ΟΗΕ. 2) Διεθνοποίηση του προβλήματος τους, με άμεση εμπλοκή της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Φύλαξη τους από κυανόκρανους. Επαναπατρισμός τους από τις υπηρεσίες του ΟΗΕ. Να αποφασίζει ο ΟΗΕ και μόνο ο ΟΗΕ. Το επαναλαμβάνουμε, όλα τα παραπάνω εντός ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. 3)Λαθροέποικοι από όμορες (συνορεύουσες) χώρες, θα εφαρμοστεί το τρίπτυχο «Βαλίτσα-ΚΤΕΛ-Σύνορα». 4)Φραγή εισόδου. Φύλαξη συνόρων από τον στρατό. Ειδικώς στον Έβρο, υλοποίηση του σχεδίου «Τοίχος-Νάρκη-Τάφρος (Τ.Ν.Τ)».

Ποτέ και πουθενά κανένα στρατόπεδο. Δεν θα οργανώσουμε τους σκόρπιους λαθροέποικους σε οργανωμένα σύνολα Μουτζαχεντίν. Αυτός είναι ο μέγιστος κίνδυνος. Ο τιτανοτεράστιος αδιάβαστος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Χρυσοχοϊδης, εκτελεί διαταγή πορείας από την γνωστή πρεσβεία ή το σκέφτηκε μόνος; Τον καταγγέλουμε διότι: Οργανωμένα σύνολα ισλαμιστών εντός στρατοπέδων κυρίως στη β.Ελλάδα, αποκτούν τεράστια διαπραγματευτική ισχύ στα χέρια τρίτων χωρών, αφού προηγηθούν οι κατάλληλες ενέργειες όπως: Απεργίες πείνας-εξεγέρσεις-μεταδοτικές ασθένειες-θρησκευτικές απαιτήσεις κλπ. Δεν θα ανεχθούμε θύλακες ανωμαλίας που με τη βοήθεια Μ.Κ.Ο ή νέο-Οθωμανών Τούρκων (Νταβούτογλου) ή κυανόκρανων ή και εν τέλει μέχρι και επέμβαση του ΝΑΤΟ για την προάσπιση δήθεν «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», μας μετατρέψουν σε «Αραβική άνοιξη».(*)

Η Μακεδονία μας και κατ’ επέκταση τα β.σύνορά μας, τα φυλάμε σαν τα μάτια μας. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Γυμνό χέρι Έλληνα δεν θα τους ακουμπήσει. Εμείς πρώτη ύλη σε κατασκευαστές «ηρώων» και δημιουργούς καταστάσεων, δεν δίνουμε. Θα τους ακουμπήσει όμως το ατσάλινο χέρι του νόμου, που όλοι οι Έλληνες μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν για την προστασία της πατρίδος μας.

Και κάτι τελευταίο. Θα θέλαμε να επαναφέρουμε – εάν είναι δυνατόν – στην έξοδο από τη διεθνή παγίδα που προσπαθεί να μας οδηγήσει ο πρόεδρος του ΛάΟΣ με τις θέσεις του, που τις εκφράζει με πιστή έκφραση ο βουλευτής του κ.Ροντούλης, περί φυλάξεως των λαθρεποίκων σε βραχονησίδες του Αιγαίου (ισχύει και εδώ ο *). Πιστεύουμε, ότι όλοι μας δεν θα θέλαμε να δούμε νέους «στολίσκους για τη Γάζα» ή τούρκικες σημαίες όπως στα Ίμια ή τουρκικά πολεμικά να τους συνδράμουν τάχα σε «ανθρωπιστική βοήθεια». Κύριε Ροντούλη, η γνώμη και θέση του εκλεγμένου βουλευτή που εκφέρει δημόσιο λόγο, έστω και εκ μεταφοράς, έχει βαρύνουσα σημασία. Παρακαλούμε, πριν τοποθετηθείτε να εξετάζετε όλες τις αρνητικές παραμέτρους που μπορεί να έχει ο λόγος σας επί τόσο ευαίσθητων Εθνικών θεμάτων (δήλωση Ροντούλη: «εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 27 Μαρ. 2012…ο ΛΑΟΣ προτείνει λύση: ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών, πρέπει να μετακινηθεί σε άγονα νησιά και νησίδες, ούτως ώστε να κάνει εργασίες…κλπ»). Αλλοίμονο για την Εθνική μας κυριαρχία στο Αίγαίο.

Κλείνοντας, να στείλουμε ένα ευχαριστώ, στον τιτανοτεράστιο όγκο της πολιτικής σκέψεως κ.Χρυσοχοϊδη ή αδιάβαστο αλλά παρασημοφορημένο από τους Αμερικάνους μέσω FBI, για τη βοήθεια του. Κάθε κέντρο λαθρεποίκων, και μια βουλευτική έδρα για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα 30 κέντρα. Προσπαθήστε. Με 150 κέντρα, δηλαδή 150 έδρες συν το δώρο των 50 βουλευτών ως πρώτο κόμμα, ήτοι 200 βουλευτές (2/3 της βουλής) θα ξαναγράψουμε ένα καινούργιο Σύνταγμα. Ένα Σύνταγμα μόνο για Έλληνες.

Παν.Αλτζερίνος – Γρηγοράκης

απ.Αξιωματικός

Υποψήφιος Χρυσής Αυγής Ν.Λαρίσης