13/3/12

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ..."σωτήρας" κ. Καμμένος;


Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας, φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ; Όχι ασφαλώς! Φταίει και η Ν.Δ. και που ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίζεται ως απόλυτος «επαναστάτης» και «ανατροπέας» όλα αυτά τα χρόνια;

Όλοι γνωρίζουμε πως ήταν στην Ν.Δ. Έγινε, μάλιστα, εξαιρετικά νέος βουλευτής το 1993, έχοντας στενές σχέσεις, όπως όλοι γνωρίζουν σε αυτόν τον τόπο, με την οικογένεια Μητσοτάκη. Την οικογένεια Μητσοτάκη από την οποία έχουν βγει τα τελευταία 10 χρόνια τρεις αρχηγοί κομμάτων. Πρώτος ο Καρατζαφέρης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι πολιτικός του πατέρας ήταν ο Μητσοτάκης, δεύτερη η θυγατέρα Ντόρα και τρίτος τώρα ο Πάνος. Μέσα στην διακήρυξή του δε περί ιδρύσεως της πολιτικής του κινήσεως αναφέρεται και στην. κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας! Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάς για σκοινί. Πόσοι γνωρίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος απόλαυσε τα αγαθά της βουλευτικής ασυλίας, νεαρός ων βουλευτής το 1996, όταν η Δικαιοσύνη ζήτησε την άρση της ασυλίας του και η Βουλή το απέρριψε; Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι ο Εισαγγελέας ζητούσε την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη για το αδίκημα της απιστίας, το οποίο κατηγορείτο ότι είχε διαπράξει όταν δεν ήταν βουλευτής και συγκεκριμένα σαν διοικητικό στέλεχος της προβληματικής εταιρείας ΕΛΙΝΤΑ!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε δημοσιεύματα της εποχής και την σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση εις την οποία μπορείτε να τα διαβάσετε όσοι διαθέτετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=99970

«1996 -Στις 13 Νοεμβρίου η εισαγγελική αίτηση για άρση της ασυλίας του κ. Θόδωρου Κατσίκη προσκρούει στην αντίθετη άποψη των κομμάτων της βουλής. Μαζί και οι σχετικές αιτήσεις που αφορούσαν τους: κ. Ευ. Γιαννόπουλο, κ. Φ. Χατζημιχάλη (για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη λ. Συγγρού), κ. Π. Καμμένο (για απιστία όταν ήταν αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ, προτού εκλεγεί βουλευτής) http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=99970»

Με απλά λόγια, παίρνουμε την βουλευτική ασυλία και μετά λέμε ότι θα την καταργήσουμε! Ωραία πράγματα. Σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις του ο Πάνος Καμμένος είπε ότι συνεργάζεται με όλους εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ασφαλώς και δεν τίθεται τουλάχιστον εκ μέρους μας τέτοιο θέμα! Όταν ακούς όμως, λόγια σεβασμού για τον Μίκη και τον Γλέζο απέναντι στους οποίους ο Πάνος τρέφει βαθύ σεβασμό και εκτίμηση, τότε πραγματικά η τάση προς έμετον έρχεται αυθόρμητα. Τι να πει κανείς για τον Μίκη της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και του βραβείου Ιπεκτσί; Τον Μίκη που ήταν υπουργός και επί ΠΑΣΟΚ και επί Ν.Δ.; Τον Μίκη που είπε το Καραμανλής ή τανκς το 1974 και ύστερα επέστρεψε πάλι στην αριστερά! Τι να πει κανείς για τον Γλέζο, ο οποίος είχε καταδικασθεί επί εσχάτη προδοσία γιατί αρνείτο να καταδικάσει στο δικαστήριο την απόφαση του ΚΚΕ, με την οποία μιλούσε για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη! Τον Μανώλη Γλέζο που πήγε σεβάσμιος προσκυνητής στην κηδεία του Εμβέρ Χότζα, του δυνάστη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου; Για να μη το ταλαιπωρούμε το θέμα, εάν κάποιοι βρίσκονται στο δίλλημα, που έχει θέσει το σύστημα παρουσιάζοντας έναν άνθρωπο δικό του, ο οποίος διετέλεσε και υφυπουργός σε κυβέρνηση της Ν.Δ., το δίλλημα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας κάνουν ό,τι θέλουν, μας είναι εντελώς αδιάφορο και το γεγονός και μόνο ότι προβληματίζονται είναι για μας κριτήριο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι από αυτούς που θα σηκώσουν στους ώμους τους την προσπάθεια για Εθνική Αντίσταση Εναντίον Όλων! Καλό κατευόδιο, λοιπόν. Ας μη κλαίγονται όμως μετά ότι τους ξεγέλασαν! Ας θυμηθούν τι έπαθαν με τον Kαρατζαφέρη.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Διαβάζουμε στο: " Τα αναχώματα".

«Ο κύριος Καμμένος, με το μόρφωμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" λειτουργεί σαν το ανάχωμα προς τα δεξιά. Ο άνθρωπος αυτός ξεχνώντας το παρελθόν του, Δουβλίνο 2, που το ψήφισε και έκανε την Ελλάδα χωματερή λαθρομεταναστών, ανάλαβε εργολαβικά να κλείσει τον δρόμο προς τα δεξιά. Δίνει συγχωροχάρτι στην Αριστερά ελπίζοντας να πάρει το κάτι τι και από εκεί. Όλα στην προσπάθεια να γίνει το ανάχωμα που θα εμποδίσει τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους να πάνε αλλού. Μόνο και η σκέψη ότι Η Χρυσή Αυγή μπορεί να μπεί στην Βουλή και να χαλάσει το πάρτι του αφελληνισμού, να ακουστεο ί λόγος των ελλήνων οδήγησε στην δημιουργία του πολυσυλλεκτικού, αδιαφοροποίητου και πολυδιαφημισμένου μορφώματος Καμμένου. Οι Έλληνες δεν θα εξαπατηθούν. Η ψήφος είναι μία και θα πάει σε αυτούς που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την Ελλάδα, το ελληνισμό, τους Έλληνες.»

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.): ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2» Κυρώθηκε χτες στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.: Μια ακόμη διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που ενισχύει την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου Νο 2, κυρώθηκε χτες στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η συνθήκη προβλέπει ότι μετανάστες που επιχειρούν να μεταβούν από την Ελλάδα στη Γερμανία και συλλαμβάνονται από τις γερμανικές αρχές θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα και αντίστροφα, υλοποιώντας έτσι τη βασική αρχή του «Δουβλίνο 2».

Ο σοφός λαός λέει ότι από κορακοφωλιά άσπρο φτερό δεν βγαίνει! Όσοι πιστεύουν ότι ένας άνθρωπος της εξουσίας αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος θα σώσει την Πατρίδα, τότε λυπούμεθα δεν ξέρουν τι τους γίνεται και είναι άξιοι της μοίρας τους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.