2/1/12

Επανάσταση στην πράξη, όχι στα λόγια



Προσωπικώς έχω κουραστεί να ακούω από πολλούς ότι "πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας", "πρέπει να δράσουμε δυναμικά", να κάνουμε το ένα, να κάνουμε το άλλο κτλ. Ως προς την αιτία αυτών τους των προθέσεων τίθεμαι ασφαλώς μαζί τους. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την ξενόδουλη πολιτική των εξουσιαστών μας, και όσοι δεν την έχουν συνειδητοποίησει είναι το λιγότεροι αφελείς. Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει οι "επαναστάτες" αυτοί είναι ότι, με τις σημερινές συνθήκες, μόνο αν αγωνισθούμε και μπούμε με την εκλογική διαδικασία, εμείς, οι "τρελοί" Χρυσαυγίτες στο άντρο της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού, στη βουλή, δύναται να αλλάξει όλο το ένοχο πολιτικό σκηνικό. Και όχι μόνο θα αλλάξει αλλά θα ΤΡΙΞΟΥΝ τα θεμέλια του. Μόνο με ένα Γνήσιο κίνημα Αρχών δύναται να επιτευχθεί ένας σκοπός. Ακόμη είναι γνωστό ότι είναι πολλοί αυτοί που προτείνουν τέτοιες "δυναμικές" παρεμβάσεις, όπως "ντου στη βουλή" κτλ, αλλά όταν έρχεται η ώρα και διοργανώνενται μια μαζική πορεία από το Κίνημα μας, είναι άφαντοι. Πράγματι είναι πανεύκολο κάποιος να εκφράζει τις ...επαναστατικές του τάσεις, αλλά όταν έρχεται η ώρα να τις εφαρμόσει στην πράξη, προτιμά να κάθεται σπίτι του, να βλέπει τηλεόραση ή το πολύ πολύ να παρακολουθεί τις δράσεις ή τις συγκεντρώσεις του Κινήματός μας απο το διαδίκτυο.

Ως προς το πρώτο θέμα είναι υπεραρκετοί αυτοί που δήθεν υποστηρίζουν παλλαικές συγκεντρώσεις και κατά τα λεγόμενα τους, δεν ανήκουν σε κόμματα. Σωστοί ως ένα σημείο, αφού όλα τα κόμματα ανήκουν στο ανθελληνικό κατεστημένο. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Υπάρχει ένα γνήσιο Λαικό, μη διαπλεκόμενο Κίνημα που είναι κόμμα μόνο από νομικής πλευράς και τίθεται απροκάλυπτα εναντίον όλων των πολιτικών, και αυτό βέβαια είναι η Χρυσή Αυγή. Όσον αφορά τους ισχυρισμούς κάποιων ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε ένα αγώνα κατά του μνημονίου, είναι αστείο. Περίτρανο παράδειγμα ήταν οι "αγανακτισμένοι". Μα δεν είδαν κάποιοι ότι μια ετερόκλητη μάζα, που περιελάμβανε από ποδηλάτες ψευτο- οικολόγους, ζογκλέρ μέχρι ψευτοπατριώτες της αριστεράς( ! ) , είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να οδηγήσει σε ένα σκοπό; Βέβαια υπήρχαν και αγνοί πατριώτες, και απλός κόσμος. Αυτή δε η αλλοπρόσαλλη μάζα είχε καθίσει έξω απο το κοινοβούλιο και περιορίστηκε σε κάποιες μούντζες και σε κάποιες βρισιές... Και δώσ' του βρισιές, και χειρονομίες...Μα είναι δυνατόν να φύγουν οι πολιτικάντηδες και το εθνοκτόνο μνημόνιο, με βρισίες και μούντζες; Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσει κάποιος ότι χρειάζεται κα΄τι πιο δραστικό και αποτελεσματικό; Βέβαια σχεδόν όλες τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων τις καπέλωσαν ως γνωστόν οι αριστεριστές... Τι και αν λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι το γεγονός των "αγανακτισμένων" είναι μια μόδα που έχει ημερομηνία λήξης; Δεν πέρασε λίγος καιρός και επιβεβαιωθήκαμε. Η διαπίστωση μας ότι επρόκειτο για μια στημένη φιέστα, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, επαληθεύτηκε.

Δεν έχουν καταλάβει αυτοί "οι επαναστάτες" ότι μόνο ένα Λαικό Κίνημα με Αρχές, Ιδεολογία και Αρχηγό δύναται να συσπειρώσει Αγωνιστές και να οδεύσουν προς ένα κοινό σκοπό: την Ελευθερία της Πατρίδας. Φιλοδοξούμε εμείς, το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα, να δώσουμε την οριστική αυτή λύση στο ξεπούλημα αυτό και την προδοσία. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τη μάχη μέσα στο στρατόπεδο του εχθρού, τη βουλή, παίρνοντας μέρος στις επόμενες εκλογές. Από εκεί και πέρα, αρχίζει το "παιγνίδι". Δεν πρόκειται να χαριεντιζόμαστε με αυτούς που υποδούλωσαν την Πατρίδα μας στις αλυσίδες του μνημονίου, των διεθνών τοκογλύφων και στους λαθρομετανάστες.

Το άλλο θέμα που ετέθη αρχικώς είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός κάποιων, "υπερεπαναστατών" και αυτών, που όταν έρθει η ώρα να συστρατευθούν και να κάνουν πράξη την οργή τους και τα λόγια τους, λιποψυχούν και βέβαια προτιμούν τη ζέστη του σπιτιού τους, από το να αγωνισθούν για την Πατρίδα η οποία εκποιείται μπροστά στα μάτια τους. Καλός ο αγώνας, αλλά όχι για αυτούς... Είναι βέβαια χαρακτηριστική αυτή η συμπεριφορά. Τους καρπούς της επανάστασης πολλοί αγάπησαν, τον αγώνα όμως λίγοι. Έτσι είναι η μάζα, εφησυχάζεται. Αντίθετα οι μειοψηφείες είναι αυτές που ξεχωρίζουν πάντα, οι εκλετές μειοψηφείες.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πραγματοποείται, όπως κάθε χρόνο, η μαζικότερη συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα για τους Ήρωες των Ιμίων από το δυναμικότερο τμήμα της Εθνικής Αντίστασης, από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επιβάλλεται όλοι οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ 'Ελληνες να είναι παρόντες και να δείξουμε στους ξενόδουλους εξουσιαστές μας ότι είμαστε εδώ, ΑΓΡΥΠΝΟΙ και έτοιμοι να υπερασπισθούμε τα Εθνικά μας Δίκαια, που αυτοί ξεπουλάνε. Πέρυσι ήμασταν 10.000 Έλληνες και κανένα μεγάλο κανάλι δεν έδειξε τίποτε! Φέτος θα είμαστε πολύ περισσότεροι.

Ένα πράγμα τρομοκρατεί το σύστημα: Όταν βγαίνει στο δρόμο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θαλής, Πυρήνας Μαγνησίας- Π.Ο Θεσσαλίας