12/12/11

Καταγγελία αναγνώστη: "GAY FESTIVAL ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ!!!!"

Διαβάσαμε σε τοπικά blogs την εξής είδηση: " Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, 12 – 15 Ιουλίου. Το σλόγκαν «Πέταξε στη Σκιάθο να βρεις την αθάνατη αγάπη» θα διαβάσει όποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα skiathosgay.com, που δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του 1ου διεθνούς φεστιβάλ γκέι που θα γίνει τον Ιούλιο του 2012 στο νησί της Σκιάθου. Οι περισσότεροι ξενοδόχοι του νησιού τρίβουν τα χέρια τους καθώς λένε ότι θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το νησί.. Βέβαια υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο φεστιβάλ ενδέχεται να ακυρώσει τις αφίξεις άλλων τουριστών… "

Αν καταλάβατε καλά αγαπητοί φίλοι στο υπέροχο νησί της Μαγνησίας μας, στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη πρόκειται να γίνει φεστιβάλ κίναιδων!! Μετά την Μύκονο τείνει και η Σκιάθος μας, το πανέμορφο αυτό νησί να μετατραπεί σε ένα έκφυλο κοσμοπολίτικο θέρετρο όπου κάθε ανωμαλία θα προωθείται...Η σήψη και παρακμή ολοένα και κυριέυουν την κοινωνική ζωή... Ιδιαίτερο λυπητερό γεγονός αποτελεί η χαρά κάποιων ξενοδόχων που στο βωμό του κέρδους και του χρήματος θυσιάζουν αξίες και ιδανικά.

Συναγερμό πρέπει να σημάνουν οι κάτοικοι του νησιού για αυτό το κατάντημα. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία πρέπει να αντισταθεί σε αυτήν την προσβολή, εάν βέβαια σεβόμαστε τα παιδιά μας

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Από: Αντώνης, κάτοικος Σκιάθου