5/12/11

Απάντηση αναγνωστών στο "Βήμα"...

Τι το ήθελε το «Βήμα της Κυριακής» να αρχίσει τα απαξιωτικά σχόλια για την Επανάσταση της 21ης Απριλίου, τον στρατό και την ΣΣΕ; Αναγκάστηκε το ίδιο το Βήμα της 4ης Δεκ. 2011 να ομολογήσει ότι (αντιγράφουμε το κείμενο του):

«Ηταν µια µεγάλη έκπληξη. Περιµέναµε αντιδράσεις για την αποκάλυψη περί χουντικών σταγονιδίων στη Σχολή Ευελπίδων. ∆εν περιµέναµε όµως χιλιάδες γραπτά σχόλια για το ρεπορτάζ του «Βήµατος» και το άρθρο του κ. Σταύρου Π. Ψυχάρη. Αναψαν κυριολεκτικά τα κοµπιούτερ της εφηµερίδας καθώς έφταναν τα γραπτά σχόλια. ∆εν είναι δυνατόν, έλεγαν, να υπάρχουν τόσο πολλοί αναγνώστες που να υπερασπίζονται την... απριλιανή δικτατορία. Καταλήξαµε στο συµπέρασµα ότι µαζί µε τους όσους θιασώτες της δικτατορίας συµπαρατάσσονται και αφελείς ή απληροφόρητοι πολίτες. Πώς να χαρακτηρίσει κανείς διαφορετικά επιστολογράφους που µας συνιστούν να αφήσουµε ήσυχα τα παιδιά της Σχολής Ευελπίδων και να ασχοληθούµε µε τα καταγγελλόµενα σκάνδαλα των πολιτικών….».

Ελάτε ωρε δημοσιοκάφροι στα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου – μέχρι λιτανείες θέλουν να κάνουν, να «αναστηθεί» ο Γιώργαρος – και πείτε τους ότι είναι απληροφόρητοι και αφελείς. Θα έχει πολύ πλάκα το τρέξιμό σας. Εμείς έχουμε περάσει απέναντι και υποστηρίζουμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Από: ΠΑΡΕΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ