28/11/11

Εκδήλωση στα Τρίκαλα: Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής







Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Πυρήνα Τρικάλων της Χρυσής Αυγής με θέμα: <<Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής>>. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης των Τρικάλων παρουσία δεκάδων συναγωνιστών. Εκτός των μελών του Πυρήνα Τρικάλων και φίλων του Κινήματος, παρευρέθησαν και στελέχη από την Τ.Ο. Λαμίας, τον πυρήνα Μαγνησίας καθώς και συναγωνιστές από την Λάρισα και την Καρδίτσα. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους παλαιούς συναγωνιστές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συναγωνιστής και αρθρογράφος της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή", Γιώργος Μάστορας. Στην ομιλία του περιέγραψε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η Πατρίδα μας καθώς και τους λόγους που την οδήγησαν μέχρι τα νύχια των σιωνιστών τοκογλύφων και τραπεζιτών. Αναφέρθηκε στην εκτρωματικού τύπου κυβέρνηση "συνεργασίας" των κομμάτων που την απαρτίζουν (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), αλλά και στον βρώμικο - τυχοδιωκτικό ρόλο, που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας, οι ένοικοι της κεντροδεξιάς "πολυκατοικίας".

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρες όσον αφορά την οικονομία, Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μέτρων που τις απαρτίζουν, που υποδουλώνουν το μέλλον του Ελληνισμού και στάση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Χρυσή Αυγή μάχεται για οικονομία Εθνική, μακριά από το ΔΝΤ, τις τράπεζες και τις "αγορές".

Τονίστηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την Πατρίδα, που θα αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδια εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα, μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και της λαθρομετανάστευσης, που επέβαλε το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας έτσι μια πατρίδα που θα είναι έρμαιο στα χέρια του διεθνούς κεφαλαίου που θα κερδοσκοπεί ασύστολα πάνω σε ερείπια . Μια καλή ευκαιρία για την ενδυνάμωση του Κινήματος μας είναι οι επόμενες εκλογές (όποτε κι αν αυτές γίνουν) και η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να δώσουμε αυτήν τη μάχη, ακολουθώντας παράλληλα μέχρι κεραίας τις αρχές τις Ιδεολογίας μας, με πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον του Έθνους.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο περιφερειακός διοικητής Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα και δράσεις που πρέπει να γίνουν από μέρους μας τους προσεχείς μήνες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, πάνω σε πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα.

……………..περισσότερα στο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί Τετάρτη 30/11/2011 στα περίπτερα όλης της χώρας!

Χρυσή Αυγή, Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας - Πυρήνας Τρικάλων