1/10/11

Αυτές είναι ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ που ψάχνει η τουρκιά (ΤΟΥΡΔΥΚ) (Δεν είναι μόνο δύο, είναι τέσσερις)

Ότι γράφεται είναι αυθεντικό. Αποτελεί ντοκουμέντο. Επίκαιρο όσο ΠΟΤΕ, τώρα που η τουρκιά έβαλε κόλλυβα στο ζωνάρι της σύμφωνα με τη ρήση του Πατροκοσμά. Αφιερώνεται στην ευσταλή και πάντα ετοιμοπόλεμη νεολαία της Χρυσής Αυγής εδώ και στο Νησί μας, στον μαχόμενο Έλληνα Εθνικιστή όπου γης και βεβαίως στον Ελληνόψυχο Άγιο Καλαβρύτων κ.Αμβρόσιο για την ελληνοπρεπή θέση του, στον αγώνα που δίνει από το δεσμωτήριο του εδώ και 38 χρόνια ο νεομάρτυρας της πατρίδος μας στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής που ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΛΑΦΥΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ άλλωστε είναι και οι 4 τούρκικες σημαίες. Οι δύο όπως φαίνεται στη φωτογραφία (που υπάρχουν σε ασφαλές και φυλασσόμενο μέρος – ευχαριστούμε τον Γέροντα), ενώ οι άλλες δύο εδώθησαν μετά τα γεγονότα στα Κόκκινα (1964), η μία τιμής ένεκεν στον στρατηγό Γρίβα Διγενή και η άλλη κατά παράκλησην δική του στον Μακάριο. Αν υπήρχε σοβαρό κράτος υπηρέτης των Ελλήνων και μόνο, θα έπρεπε οι κατακτημένες σημαίες να κοσμούν την αίθουσα λαφύρων και τροπαίων του Πολεμικού μας Μουσείου. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία που πιστεύουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ότι δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ώρα.

Κατά τα ιστορούμενα όταν οι Τ/Κ με την αρωγή της ΤΟΥΡΔΥΚ άρχισαν να δημιουργούν από το 1962-1963 σοβαρά προβλήματα με τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος των Ε/Κ, ο Γρίβας Διγενής αρχηγός της Εθνικής Φρουράς με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου Μακαρίου, διέταξε τον τότε ταγματάρχη Ν.Ντερτιλή όπως συγκροτήσει απόσπασμα επίλεκτων Κυπρίων και Ελλαδιτών και βαδίσει προς περιοχή Κόκκινα – Μανσούρα (καλοκαίρι 1964) δια την προστασία των Ελληνοκυπρίων και την επιβολή της τάξεως. Οι τελικές οδηγίες προς τον αποσπασματάρχη ταγματάρχη Ν.Ντερτιλή θα εδίδωντο μέσω ασυρμάτου. Πράγματι έτσι θα εγένετο, επειδή όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή ο ασύρματος άρχισε να κάνει “διπλωματικά παράσιτα” λόγω πιέσεων ΟΗΕ κλπ, και το συγκρότημα άρχισε να καθηλώνεται άπρακτο, ο Έλλην ηγήτωρ Ν.Ντερτιλής ακολούθησε το από χιλιάδες χρόνια αλάνθαστο πολεμικό ένστικτο του Έλληνα αξιωματικού. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ. Έτσι άνοιξε ο δρόμος στη στιγμή σταματώντας τα “παράσιτα”. Διελύθησαν οι δυνάμεις της ΤΟΥΡΔΥΚ μαζί με τους ντόπιους Τ/Κ, τα τέσσερα βαριά οπλισμένα φυλάκια κατελήφθησαν (από όπου και οι σημαίες). Σύμφωνα με παρόντες, βεβαιώνεται ότι οι περισσότεροι τούρκοι έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, ενώ για τους υπολοίπους επειδή έχουν περάσει και τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν -οι παρόντες- να θυμηθούν τι απέγιναν; Απεκατεστάθη όχι μόνο η τάξις αλλά και η υπερηφάνεια και η σιγουριά που δίνει πάντοτε η παρουσία του Στρατού μας. Η πράξη του ταγματάρχου Ν.Ντερτιλή, εξετιμήθει δεόντως τόσο υπό των Κυπρίων αδερφών μας, όσο και από την τότε ηγεσία του Νησιού μας. Μάλιστα ελέχθη ότι ο πρόεδρος Μακάριος τον ευχαρίστησε δημοσίως λέγοντάς του “Μου έλυσες το Κυπριακό κατά 75%”. Προς τούτο και του εζήτησε τη μία σημαία προς ανάμνηση της νίκης.

Πυροβόλησε τον ασύρματο. Μεγάλη απόφαση. Κόβεις, δεν λύνεις τον κάθε γόρδιο δεσμό.Στρατηγέ σ' ευχαριστούμε που μας δίδαξες πως “από το καθώς πρέπει” πάμε στο “ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ”.

ΥΓ κ.Πεταλωτά μας, εσύ τι λες; Ποιά η γνώμη σου;

κ.Πεταλωτά μας, μοιράκιον της πολιτικής, ίσως τώρα κατάλαβες ότι τα εισαγωγικά που έβαλες στο “γενναίος” όταν χαρακτήρισες τον στρατηγό, λόγω της επισκέψεως του κ.Αμβροσίου στο δεσμωτήριο του, να ήταν μία απρόσεκτος πράξη που πονηρά απέφυγε ο πολιτικός σου προϊστάμενος και την χρεώθηκες εσύ. Λόγω απειρίας; Ή λόγω πολιτικής ζάλης από τον υποβιβασμό σου σε υφυπουργό από υπουργό; Πάντως έστω και τώρα σου δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία να αναθεωρήσεις άστοχες και απρόσεκτες ρήσεις. Εαν θέλεις.


Ελλαδίτες αξιωματικοί από

Π.Ο Θεσσαλίας – Χρυσή Αυγή