21/9/11

Προσευχή μουσουλμάνων στον Μαγνησιακό! Το ισλάμ και στο Βόλο;

Δείτε τα αποτελέσματα του επιβαλλόμενου δια της βιας πολυπολιτισμού: Μουσουλμάνοι κατακλύζουν τις πόλεις μας!

Η είδηση αυτή είναι αληθής όσο και να δυσπιστούν κάποιοι।Φυσικά για να θίξουμε μια τόσης μεγάλης σημασίας είδηση για την πόλη μας, περιμέναμε ένα στοιχείο, να επιβεβαιώσει τους φόβους μας.Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Μουσουλμάνοι προσεύχονται δημοσίως!!! Που; Στο γήπεδο του Μαγνησιακού στο Βόλο! Συγκεκριμένα βλέποντας τόσους ξένους ασιάτες στο Βόλο το τελευταίο καιρό και γνωρίζοντας τις υπαίθριες συγκεντρώσεις μουσουλμάνων Πακιστανών και λοιπών ισλαμιστών σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας,περιμέναμε κάποτε να γίνει και αυτό...στη πόλη μας, στο Βόλο.


Κάποιοι ίσως να μην αντιλαμβάνονται τη κρισιμότητα της καταστάσεως।Για να φτάσουν να προσεύχονται οι ξένοι μουσουλμάνοι σε συγκέντρωση, φαντασθείτε για πόσο μεγάλο πλήθος μιλάμε και ειδικά για τη σχετικά μικρή πόλη του Βόλου।Η λαθρομετανάστευση και το αποτέλεσμα της,η εθνολογική αλλοίωση της κοινωνίας μας, επεκτείνεται σιγά σιγά και σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης ।Όταν αυξηθούν οι μουσουλμάνοι λαθροέποικοι ίσως να μην θεωρείται παράνομη η δημόσια προσευχή τους, αλλά να θεωρείται παράνομη η άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των Ελλήνων,με το πρόσχημα να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι (κάτι αναλογο έγινε στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας όπου απαγορεύτηκε η ευχή "Καλά Χριστούγεννα", για να μην προσβάλλουμε τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους εισβολείς! )

Φαντασθείτε τι άτομα απαρτίζουν τα δημόσια αξιώματα και τι άτομα ασκούν καθήκοντα τοπικού άρχοντα για να ανέχονται να προσεύχονται δημοσίως δεκάδες παράνοι μουσουλμάνοι ।Φαντασθείτε τι αντίληψη έχουν αυτοί οι κύριοι για το Έθνος και τη Πατρίδα μας।Είναι το λιγότερο επικίνδυνοι.

Ξένοι λαθροέποικοι καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους με τις ευχές της ανθελληνικής εξουσίας, προσβάλλοντας βίαια την Ελληνική συνείδηση και το θρησκευτικό αίσθημα του Λαού μας! Δηλαδή τι είναι ο Βόλος; Μουσουλμανική πόλη; Ή μήπως αν προσευχόνταν δεκάδες Ελλήνων σε δημόσιο χώρο στο Πακιστάν, οι Πακιστανοί θα το ανέχονταν; ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.


Που είναι η Εκκλησία να καταδικάσει και να απογορεύσει αυτές τις δημόσιες προσευχές αλλοθρήσκων ως νομίμως έχει το δικαίωμα; Μήπως και πολλοί φορείς της, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

αναρτήθηκε από Θαλής