6/9/11

ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ

Η πρόταση η δικιά μας, όπως έχει διατυπωθεί-από Ιανουάριος 2011-μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα τη ΔΡΑΧΜΗ “τώρα από εμάς και όχι αύριο από τους άλλους”. Τότε κανείς δεν το συζητούσε ενώ τώρα αρχίζουν να πληθαίνουν οι φωνές προς αυτή τη λύση αλλά με έναν τρόπο ύπουλο γραφειοκρατικό,διατραπεζικό και οπωσδήποτε χωρίς ίχνος εθνικής αυτοτέλειας.

Τι επιδιώκουν: Εκτός της φτωχοποίησης του κράτους που έχουν καταφέρει (Ελλείματα-χρέος-ΔΝΤ-μνημόνια κλπ) με τη βοήθεια όλου στου συστημικού κατεστημένου από τον Οκτώμβριο του '73 και εντεύθεν. Μη ξεχνάμε τις παρακαταθήκες της Μπενάκη προς Παπούλια το 2005. Τώρα θέλουν και την ατομική φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού στερώντας του τις καταθέσεις του στις τράπεζες (περίπου 200δις) μετατρέποντας τις σε νέα δραχμή (δραχμοευρώ) 1 προς 1, σφραγίζοντας τα ήδη υπάρχοντα και κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα. Αυτό το σενάριο εδώ και μερικές ημέρες έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μέσω υψηλών και υπεύθυνων οικονομικών κύκλων της Γερμανίας και διατυπώθηκε διεξοδικά στη μεγαλύτερη οικονομική τους εφημερίδα “Ηandelsblatt”.Μάλιστα δίνει και ημερομηνίες Φεβ-Απρίλ. 2012 κυβέρνηση Σαμαρά κλπ. Ισοτιμία 1:1 εαν είναι δυνατόν και μάλιστα σφραγισμένα.

Θυμίζει χώρες παραπετάσματος με μαύρη αγορά χρήματος (που μοιραίως θα έρθει )με ανταλλάξιμο από 1 έως 25-30 κανονικών ευρώ προς σφραγισμένα. Δεν τους φτάνει που εξαγοράζουν όλη την κρατική περιουσία, θέλουν και όλο το συνάλλαγμα σε ευρώ που κυκλοφορεί στα χέρια των Ελλήνων (καταθέσεις-αποθεματικά ταμείων κλπ) να αχρηστευτεί σφραγίζοντας τα, ώστε άπαντες να βρεθούν εν μια νυκτί σε κατάσταση Βουλγαρίας της δεκαετίας του '80. Οι συνέπειες όπως καταλαβαίνετε είναι ολέθριες. Κράτος υπόδουλο, κάτοικοι δουλοπάροικοι. Μετακομμουνισμός, όπου τράπεζες και πολυεθνικές οι σύγχρονοι κομισάριοι. Εργαλεία τους εκτός των άλλων η μάστιγα των λαθρομεταναστών σε παράλληλη συμμαχία με όλη τη γκάμα της αριστεράς και όχι μόνο. Μόλις παγιωθεί η “Αραβική άνοιξη”, θα αρχίσει ο Ελληνικός χειμώνας με τη βοήθεια και της “συμμετοχικής αγανακτήσεως”. Κάποτε αυτό το έλεγαν και “πορτοκαλί επανάσταση”. Άλλωστε το κόλπο αυτό είναι παλιό και γνωστό, “Πολυτεχνείο '73” και η καταστροφική γενιά του που κατέχει δηλαδή της έδωσαν όλα τα πόστα ώστε να φτάσουμε στη διάλυση που ζούμε τώρα.

Μια οικονομία εάν θέλουμε να είναι Εθνικώς συτοτελής, χρειάζεται εκτός των άλλων αποθεματικά σε ΧΡΥΣΟ και ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τις εξωτερικές της συναλλαγές. Ο απρόσεκτος Σημίτης πούλησε(;) 20 τόννους χρυσού αρχές του 2000, ενώ ο απρόσεκτος Γ.Α.Π θέλει να αχρηστεύσει το ευρώ σφραγίζοντας το και καθιστώντας το άχρηστο ως αποθεματικό συναλλάγματος σε τυχόν επιστροφή μας στη δραχμή. Ακριβώς κατάσταση “ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ” της Ρωσσίας του Γιέλτσιν. Καταθέτες εξωτερικού, δανειστές, τράπεζες κλπ με ασφράγιστα ευρώ εξαγοράζουν τα πάντα έναντι πινακίου φακής. Θα τους αφήσουμε; ΟΧΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μεταξύ των άλλων προτείνει ότι την ισοτιμία της νέας δραχμής, θα την καθορίσει μια εθνική διοίκηση που θα βγει από τον αφυπνισμένο λαό, ακόμη και με κοινοβουλευτικό τρόπο ώστε το νέο κράτος να έχει τα όπλα που χρειάζεται για την προστασία και της πατρίδος και του έθνους των Ελλήνων. Εμείς λέμε ένα συναλλαγματικό ευρώ ίσον προς περίπου 400 νέες δραχμές (μας έβαλαν με 1:340,75). Τα χαρτονομίσματα μικρών αξιών θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην αύξηση των τιμών. Θα μπορούσαμε πχ να καθορίσουμε χειμερινή ισοτιμία (Νοεμβ-Μαρτ), 1:450 συναλλαγματικού ευρώ ώστε να προσελκύσουμε χειμερινό τουρισμό ή μια ειδική συναλλαγματική ισοτιμία με τη Ρωσσία (και Κλίρινγκ) έναντι και πιθανών ανταλλαγμάτων κλπ.

Ένα προέχει, το τιμόνι του νέου κράτους σε εθνικά χέρια. Η ΕΛΛΑΣ είναι πλούσια. Εμείς θέλουμε να είναι και γενναιόδωρη στα παιδιά της και μόνο στα παιδιά της. Καλούμε όλους τους πατριωτικούς ιστότοπους του διαδικτύου, οτι είναι καιρός πλέον από τη θεωρία και τις καλές προθέσεις που έχουν, στον ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Η παρουσία της Χ.Α στο προσεχές κοινοβούλιο είναι απαραίτητη.

ΥΓ1) 1999-2000 Κλοπή χρηματιστηρίου. 2012; Με σφραγισμένα ευρώ, δηλαδή κατοχικό χρήμα η ΕΚΤ, τυπώνει εκ νέου την αντιστοιχία του ποσού των σφραγισμένων και ικανοποιούνται όλοι οι δανειστές μας εις βάρος των Ελλήνων. Δηλαδή αναγκαστικό δάνειο (όπως το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο 1940-1944), δηλαδή ξαναγυρνάμε σε ένα κράτος χωρίς ιδιοκτησία και πολίτες χωρίς οικονομική αυτοτέλεια. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα κληθούμε να στήσουμε κράτος όπως ήταν μετά τον Καποδίστρια. Λείπει μόνο ο Όθωνας. Θα μας τον φέρουν και αυτόν.

ΥΓ2) Μας άρεσε ο ιστότοπος PASPARTOU, για το ξεμπρόστιασμα (πλήρη αναφορά σε δημοσιεύματα και αναλύσεις της Χ.Α) του ΗΠΑνούδουλου-φιλοσιωνιστή τηλεπροέδρου όπως φαίνεται από τα τηλεγραφήματα της Wikileaks.

Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης

Π.Ο Θεσσαλίας – Τομέας Λάρισας

διαβάστε επίσης:

Εποικισμός (λαθρομετανάστευση) και Μνημόνιο (ΔΝΤ)

Μήπως πίσω στη δραχμή;