20/8/11

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ‏ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέες περιπέτειες για τον ΛΑΟΣ στη Λάρισα. Αυτή την φορά ετέθη σε προσωρινή αργία από τις 11 Αυγούστου η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, πρώτη επιλαχούσα του ΛΑΟΣ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, μετά από απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Οι κατηγορίες που την βαρύνουν είναι σοβαρές και αφορούν "αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας" αλλά και "νόθευση εγγράφου μετά χρήσεως και της ψευδορκίας μάρτυρα" σχετικά με την "περίεργη" υπόθεση της πτώσης του ελικοπτέρου Chinook, που οδήγησε στον θάνατο τον τότε Πατριάρχη Αλεξανδρείας και άλλα δεκαέξι άτομα. Η κ. Λεονταρή κατηγορείται ότι παραποίησε έγγραφο της Επιτροπής Πραγματογνωμόνων για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.

Από την μεριά της, η κ. Λεονταρή κάνει λόγο για συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από την απόφαση του υπουργού αλλά και για μικροπολιτική εμπάθεια λόγω του ότι ήταν πρώτη επιλαχούσα του ΛΑΟΣ. Ποιός άραγε να ωφελείται πολιτικά στην Λάρισα από την δίωξη της κ. Λεονταρή;

Εμείς θα θυμίσουμε το αρχαίο ρητό που είναι πάντοτε επίκαιρο: "Εν αμίλλαις πονηραίς, αθλιώτερος ο νικήσας"।

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Π .Ο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΤΟΜΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ