2/8/11

ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ....

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ

Μήπως το χρυσό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στον υγρό στίβο είναι κάτι παραπάνω από χρυσό; Μήπως η “μικρά” αλλά αρχαιοτάτη Ελλάς όταν πλαισιώνεται από το πολυπληθέστερο (Κίνα) αλλά και από το γεωγραφικώς μεγαλύτερο (Ρωσία), σηματοδοτούν κάτι που έρχεται ασύλληπτο για τη μνημονιακή τοξικότητα; Μην ξεχνάτε ότι οι μνημονιακές δυνάμεις της νέας τάξεως στα κείμενα τους που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ, σαφώς αναφέρουν ότι απαγορεύουν κάθε ανάμειξη Ρωσίας και Κίνας προς βοήθεια της Ελλάδος για αποπληρωμή του χρέους.

Ο συμβολισμός και η σημειολογία – εχθρός του τυχαίου και συμπτωματικού – ανέκαθεν τροφοδότης του Εθνικισμού και υπέρμαχος του ηρωικού τρόπου ζωής, υπάρχει ως συστατικό στοιχείο τόσο στη μυθολογία και την ιστορία μας, όσο και στην αρχαία και σύγχρονη Ορθόδοξη ομοδοξία μας. Μήπως το μήνυμα που εκπέμπει η χρυσή στεφάνωση των Ελληνίδων είναι κάτι παραπάνω απ'όσο δείχνει; Επειδή είναι ομαδική νίκη (ομοψυχία), νίκη σε υγρό στοιχείο (μέγα το της θαλάσσης κράτος), γυναικεία ομάδα (μήτρα αναγεννήσεως).

Οι Έλληνες Εθνικιστές με οδηγό τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντα μπροστά σε όλους τους αγώνες για την αναγέννηση μας, θέλουν να γνωστοποιήσουν αυτό το γεγονός – με μια άλλη ματιά προσεγγίσεως – ως έναν υπαρκτό μέγιστο συμβολισμό τόσο στις εχθρικές προς το Έθνος μας διοικήσεις παπικών, διαμαρτυρομένων, προτεσταντών όσο και του ΑγγλοΣαξονικού – Σιωνιστικού κεφαλαίου. Ο συμβολισμός – σημειολογία, ήταν πάντοτε για την ψυχή του Έλληνα αυτό το άυλο κάτι στη σύνδεση του με το Θείο. Αλλά και από την άλλη πλευρά προς επιβεβαίωση των παραπάνω είχε και έχει οδηγό το “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, προς αποφυγή κάθε εφησυχασμού.