23/6/11

"Πολυπολιτισμική κοινωνία" - Αλλοδαποί μαχαίρωσαν 42χρονο οικογενειάρχη



Στυγνούς δολοφόνους αποκάλυψαν οι δύο από τις μαχαιριές που δέχθηκε, παλεύοντας με τους τρεις ληστές της κατοικίας του στη Νεάπολη 42χρονος εργαζόμενος της Χαλυβουργίας. Τα χτυπήματα ήταν φονικά, αποφάνθηκαν οι γιατροί. Το μαχαίρι καρφώθηκε με στόχο να στερήσει τη ζωή του οικογενειάρχη. Με αυτό το κόστος παρ’ ολίγο ο οικογενειάρχης να πληρώσει την καταπρόσωπο συνάντηση με τους αιμοβόρους κακοποιούς. Η μία μαχαιριά σταμάτησε χιλιοστά από το συκώτι και η δεύτερη σε ελάχιστη απόσταση από τον πνεύμονα...

Ο οικογενειάρχης που πάλεψε σκληρά με τους ληστές του σπιτιού του, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους χθες στις τέσσερις τα ξημερώματα, κατέληξε με σοβαρά τραύματα στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.
Με αυταπάρνηση, στην προσπάθειά του να προστατέψει την οικογένειά του, όρμησε στους τρεις από τους τέσσερις της συμμορίας που εισέβαλαν στο σπίτι του, περνώντας από το υπνοδωμάτιο της 15χρονης κόρης του!
Επιχειρώντας να ξεφύγουν, οι αδίστακτοι ληστές παγιδεύτηκαν μπροστά από την κλειδωμένη κεντρική είσοδο της διώροφης κατοικίας. Σε αυτό το σημείο, στο χολ του σπιτιού, εκτυλίχθηκε πραγματικό μακελειό. Όταν ο 42χρονος επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον έναν από τους επικίνδυνους κακοποιούς, δέχθηκε επίθεση από τους άλλους δύο.
Μπροστά στα πανικόβλητα μάτια της συζύγου του και της κορούλας τους, που ούρλιαζαν από αγωνία, ο 42χρονος χτυπήθηκε ανελέητα, με γροθιές, κλωτσιές, αλλά και με κοντάρι σφουγγαρίστρας που βρήκαν μέσα στο σπίτι. Το χειρότερο ότι ο ένας από τους τρεις έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του και χτύπησε σχεδιασμένα.
Αιμορραγώντας από τα βαθιά τραύματα, ο 42χρονος είχε το κουράγιο να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά του να πιάσει τους κακοποιούς. Η ζωή του κινδύνεψε περισσότερο, όταν επιχείρησε να τους κυνηγήσει με το αυτοκίνητό του, αλλά εκείνοι με το δικό τους όχημα ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα απειλώντας να τον παρασύρουν.

αναδημοσίευση από: εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ