29/5/11

H "επανάσταση" της κατσαρόλας, και η Επανάσταση ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ


Αυτήν την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, περισσότεροι των 2.000 Υπερήφανων Ελλήνων Τιμούν την Άλωση της Πόλης στην πλατεία Μητροπόλεως στην Αθήνα, που σαν σήμερα πριν 558 χρόνια ορδές βαρβάρων κατέκτησαν την πολύπαθη Κωνσταντινούπολη. Ποιος το γνωρίζει αυτό; Κανείς διότι τα ΜΜΕ της διαπλοκής( ναι αυτά τα φερέφωνα των κομμάτων) ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ! Αντιθέτως είχαν ξεπατωθεί με τις συγκεντρώσεις "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ". Αυτό δεν σας λέει κάτι; Απευθύνομαι στο μέσο Έλληνα που πήγε να διαμαρτυρηθεί σε αυτές της αμφιβόλου αποτελέσματος συγκεντρώσεις.
Γνωρίζοντας την αποστροφή του κόσμου για τα κόμματα της συμφοράς, ξέροντας την ανάγκη του Έλληνα να ξεσπάσει εναντίον των εξουσιαστών του που με απάθεια προδίδουν την Ελλάδα μας, έστω και με αυτό τον τρόπο, έχω μερικές ερωτήσεις για Αυτόν. Δεν τιθέμεθα ενάντια των συμπατριώτων μας που λαμβάνουν μέρος σε αυτές. Αντίθετα καταγγέλουμε τον πονηρό τρόπο που προσπαθεί το σύστημα να μαντρώσει αγνούς Έλληνες.

1) Πόσο ακομμάτιστες είναι οι συγκεντρώσεις "Αγανακτισμένων πολιτών" όταν υπήρχαν πανό του "ανταρσυα", "εργατική αλληλεγγύη" ( υπάρχουν φωτογραφίες) και όταν διοργανωτές, απειλούσαν τον κόσμο να μην "τολμήσει να φέρει Ελληνικές σημαίες"; Βέβαια σε καποιες περιπτώσεις δεν τους πέρασε.

2) Πόσο αγνές είναι όταν είχαν ξεπατωθεί να προβάλλονται από τα ΜΜΕ της διαφθοράς; Τα ΜΜΕ υπογράφοντας συμβόλαια θανάτου της Πατρίδος μας, κρύβουν, και συκοφαντούν κάθε αγνή κίνηση που είναι επικίνδυνη για τους πολιτικάντηδες. Αν συνεπώς αυτή η κίνηση έκρυβε κινδύνους για τις καρέκλες των πολιτικών, να είστε σίγουροι ότι τα ΜΜΕ θα τάσσονταν κατά αυτών, όπως τάχθηκαν κατά της μεγαλειώδους πορείας 10.000 ατόμων που τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων και δεν είπαν λέξη!

3) Τι νομίζουν κάποιοι ότι θα επιτύχουν, χτυπώντας κατσαρόλες στις πλατείες; Είναι αρκετός ο ήχος της κατσαρόλας, όταν 3 βάρβαροι έσφαξαν με την ανοχή του Ανθελληνικού κράτους έναν άνθρωπο, να τρίξει τα θεμέλια της τυρρανίας μας; Υπάρχει Έλληνας να πιστεύει ότι θα διώξουμε τους πολιτικάντηδες που έχουν ξεπουλήσει ιερά και όσια, κάνοντας κλικ στις σχετικές ομάδες του facebook ή πηγαίνοντας βόλτα στο σύνταγμα με σουβλάκια, λέγοντας τα νέα της ημέρας με τους άλλους "αγανακτισμένους";

4) Γιατί ο Έλληνας δεν ξυπνάει με τη δολοφονία 4 αθωών στην Marfin και τη συνενοχή του αντεθνικού κράτους; Γιατί δε ξυπναέι με το γεγονός ότι το ίδιο κράτος είναι ο ηθικός αυτουργός της λαίλαπας των λαθρομεταναστών; Έπρεπε να σφαχτεί ένας Έλληνας με αυτό τον τρόπο για να συνειδητοποιήσουμε την τραγική κατάσταση που έφεραν οι πολιτικάντηδες την Πατρίδα μας (ευτυχώς υπήρξε μια γενική αντίδραση);

5) Γιατι πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ του επειδή τον ΔΙΕΤΑΞΕ το facebook και να μη σηκωθεί να διαμαρτυρηθεί όταν χαρίζουν την Εθνική μας κυριαρχία, την ίδια μας την ύπαρξη ως Έλληνες; Γιατί να μην ψάξει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και αφήνεται στην "ασφάλεια" του facebook;
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟ;

6) Γιατί τα διάφορα ιστολόγια, ιστοσελίδες και τηλεοράσεις δεν είπαν λέξη για την Τιμή Μνήμης για την Άλωση της Πόλης όπου ήταν παρόντες 2.000 Έλληνες, τιμώντας κάτι επικίνδυνο για το σύστημα( δηλαδή Εθνικές Μνήμες), ενώ μας έχουν πρήξει με τους "αγανακτισμένους πολίτες";

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Οι πολιτικοί , το σύστημα και τα ΜΜΕ εμάς φοβούνται. Ξέρουν ότι οι μέρες της αλητείας τους, και του εθνικού ξεπουλήματος είναι μετρημένες. Τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι υπάρχει περίπτωση να μπουν ΕΛΛΗΝΕΣ στη βουλη, και θα γελασει ο καθε πικραμενος!

Υπάρχουν λοιπόν 2 κατηγορίες Αγανακτισμένων: Οι κατσαρολάτοι και οι Επαναστάτες ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. Είναι προφανές ότι πρέπει ο κάθε Έλληνας να διαλέξει μέρος. Ο χρόνος είανι περιορισμένος.

Στήριξε το αγνό και ΜΗ χρηματοδοτούμενο, από το αμαρτωλό κατεστημένο, Κίνημα μας για να κανουμε ΑΝΩ ΚΑΤΩ το μαγαζι που λεγεται βουλη. Στηριξε μας για να τρίξει συθέμελα το ένοχο πολιτικό κατεστημένο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΘΑΛΗΣ