8/5/11

Άρθρο του Παν. Αλτζερίνου - Γρηγοράκη: ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ!

Φίλοι απόστρατοι, χρειαζότανε να σας συγκεντρώσει η ΝΔ και δια του προέδρου της να ακούσετε το αυτονόητο. Ποιό αυτονόητο; Ότι η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές θα είναι ξεχωριστές από τις πανελλήνιες. Μα αυτή η θέση είναι ΠΑΓΙΑ θέση και ΑΝΤΙΛΗΨΗ της Χρυσής Αυγής και του εθνικιστικού κινήματος. Φαίνεται ότι μας αντιγράφει η ΝΔ ίσως λόγω των αυξημένων ποσοστών που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις, πιθανολογώντας την είσοδο μας στη βουλή. Και όχι μόνο ξεχωριστές εξετάσεις και κατά σχολή, αλλά ΕΜΕΙΣ έχουμε θεσπίσει και επιπλέον κριτήρια ενισχυτικά της προόδου και της ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Μας απασχολεί το ΕΥ ΖΗΝ της Πατρίδος μας σε όλους τους χρόνους, τωρινούς και μελλοντικούς.

Είμουν εκεί και είδα καλοπροαίρετους "διαγκωνισμούς" και "πηγαδάκια", παραγοντισμούς και υποσχέσεις με υπονούμενα από πάνω προς τα κάτω. Ένα μόνο δεν άκουσα, ότι οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και κατ' επέκταση οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ, δεν είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ. Εάν είχε ακούστει αυτό μετ' επιτάσεως, ίσως και να έπαυαν τα συνεχή παράπονα σας, ότι η εκάστοτε πολιτική ηγεσία δεν σας αξιοποιεί τόσον εσάς, όσο και τα ομολογουμένως άρτια προσόντα που διαθέτετε, στη στελέχωση της κρατικής μηχανής. Είδα καταξιωμένους ανώτατους Αξιωματικούς όλων των όπλων - πολλοί εξ αυτών Μανιάτες συμπατριώτες - ευπρεπώς ενδεδυμένοι, με διάχυτη την πειθαρχεία στον παρακλητικό τους λόγο. Είδα επίσης έκδηλη την αγωνία στα πρόσωπά τους, δια το που βαδίζει η Πατρίδα μας. Δεν είδα πουθενά αξύριστους και πλαδαρούς συνδικαλιστές. Για τούτο ίσως και δεν είδα πουθενά το έμπρακτο φιλότιμο της πολιτικής ηγεσίας της ΝΔ προς εσάς και τους αγώνες σας. 'Ισως την φοβίζει η ανιδιοτέλεια και η υστεροφημία που διακρίνει τους πλείστους των στρατιωτικών.

Σε ολόκληρη την αίθουσα δεν είδα ούτε ΕΝΑΝ εκλεγμένο Αξιωματικό στο κοινοβούλιο, ούτε ΕΝΑΝ Αξιωματικό σε εκλόγιμη ή μή θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ούτε ΕΝΑΝ Αξιωματικό σε εκλόγιμη ή μή θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο. Σας θεωρούν βαρίδια; Αισθάνονται άβολα δίπλα σας; Εσείς έως πότε θα προτάσετε το "καλοπροαίρετο" έναντι της υστεροφημίας σας; Καταντά στο τέλος παρεξηγήσιμο. Εσείς έως πότε θα ανέχεστε να σας θεωρούν όλες οι συστημικές πολιτικές δυνάμεις αποσυνάγωγους; Δεν σας θέλουν ομοτράπεζους. Γιατί; Σας θεωρούν δεδομένους ή σας φοβούνται - αυτιστικοί - κατα τον πλαδαρό "απαλλοτριωτή" επιθέτων και αυτοθαυμαζόμενο ως διαθέτων το υψηλότερο IQ.

"Αγριέψτε". Ο Εθνικιστικός χώρος σας τιμά και σας υπολογίζει. Στηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή, ψηφίζουμε τον Πατριωτισμό στη πράξη.

Υ.Γ: Η επιστολή των επτά Ναυάρχων, εδημοσιεύθη στην εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις 27/04. Σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν τη συγκέντρωση των Αποστράτων από τη ΝΔ. Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητος και αξίας της, ανεδείχθη υπο του Κινηματός μας αμέσως. Χωρίς "σπέκουλα" και χωρίς επίκαιρη πολιτική εκμετάλλευση. Το περιεχόμενο της κρίνεται σοβαρότατο και θέτει θέμα μελλοντικών ευθυνών.

ΠΑΝ. ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
Απόστρατος Λοχαγός
Μέλος Συνδέσμου "ΣΣΕ Τάξη 77"