1/5/11

Πρωτομαγιά στη Λαμία - Παράλληλη ενημερωτική δράση σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη πλ.Ελευθερίας στο κέντρο της Λαμίας, το κάλεσμα της Τ.Ο Φθιώτιδος, για την εκδήλωση του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς. Μια εκδήλωση εορτασμού διαφορετική από τις υπόλοιπες πολύχρωμες εκδηλώσεις που έγιναν στην Λαμία. Μια καθαρή λαϊκή-εθνικιστική εκδήλωση, με τα συνθήματα των εθνικιστών να βοούν την ατμόσφαιρα, όπου ακούστηκαν τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα εργάτη και κατ' επέκταση του Ελληνικού λαού, ο οποίος στενάζει κάτω από τα δεσμά των παγκόσμιων τοκογλύφων του ΔΝΤ.

Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές (εκπρόσωπος Τ.Ο Φθιώτιδος, εκπρόσωπος πυρήνα Μαγνησίας και τον περιφερειάρχη της Π.Ο Στερεάς Ελλάδος του Λαϊκού Συνδέσμου), πρέπει να ενταθούν οι κοινωνικοί και εθνικοί αγώνες ενάντια σε κάθε προδοτικό και εθνοκτόνο σχέδιο που προωθούν τα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα με συνοδοιπόρους τους "Έλληνες" πολιτικούς μας. Οι αγώνες των προγόνων μας, πρέπει να είναι παράδειγμα προς εμάς, για να επιτύχουμε την αποτιναξή μας από τα δεσμά της σύγχρονης δουλείας. Η εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και ο Πατριωτικός Ελληνικός σύνδεσμος. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του πυρήνα Μαγνησίας.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΒΟΛΟ, ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Την ώρα που πραγματοποιούταν στη Λαμία η εθνικιστική εκδήλωση για την Πρωτομαγιά και την ώρα που πραγματοποιούταν οι πολύχρωμες εκδηλώσεις στο Βόλο από διάφορους καιροσκόπους "εργατοπατέρες", μέλη του πυρήνα Μαγνησίας εκάναν παράλληλη ενημερωτική δράση στην πόλη του Βόλου, του Αλμυρού και του Βελεστίνου, διανέμοντας εφημερίδες, φυλλάδια και φέιγ-βολάν του κινήματος. Η ανταπόκριση του απλού κόσμου στην παρουσία μας, άρεσε πάρα πολύ και εξέπληξε αρκετούς. Δεν έλειψαν βέβαια και οι "αντιδράσεις" ορισμένων στο Βόλο, που νομίζουν πως ο εργατόκοσμος είναι δικό τους μονοπώλειο και τσιφλίκι τους. Καλά θα κάνουν να μας συνηθίσουν επειδή θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.