30/4/11

Ελληνική Πρωτομαγιά

Διανύουμε μία περίοδο κατά την οποία η ελληνική οικονομία “συρρικνώνεται” για να ισοσταθμιστεί το υπέρογκο δημόσιο χρέος. Η συρρίκνωση αυτή δεν έπληξε τα μεγάλα συμφέροντα και τους προνομιούχους, όπως με στόμφο υποσχέθηκε προ μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά τις εύθραστες κοινωνικές ομάδες της πατρίδος μας. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η αύξηση του ωραρίου και των ορίων ηλικίας, η αβεβαιότητα, η ανασφάλιστη εργασία, η ανεργία κι άλλα πολλά είναι μερικά από τα αποτελέσματα της υποδούλωσης της Ελλάδας στο άρμα των διεθνών τοκογλύφων. Σε αυτή τη δίνη δεν οδηγηθήκαμε τυχαία, αλλά εντελώς σκόπιμα και συνειδητά όταν η πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων -συμπεριλαμβανομένου και του “πατριωτικού” ΛΑΟΣ- υπέγραψε το μνημόνιο.
Υπό αυτές τις συνθήκες θα βγουν κάποιοι βολεμένοι εργατοπατέρες να “γιορτάσουν” την εργατική πρωτομαγιά, γνωρίζοντας ότι υπεύθυνοι γι' αυτή την τραγική κατάσταση είναι οι ίδιοι και τα αφεντικά τους. Κοντά τους και τα διάφορα εργατικά σωματεία που υπό πλήρη πολιτική προστασία δρουν για λογαριασμό των κομματικών συμφερόντων και εις βάρος του Έλληνα εργαζόμενου.

Απέναντι σε αυτή την κοροϊδία οι Έλληνες εθνικιστές υψώνουν τη δική τους φωνή:

-Όχι στο Δ.Ν.Τ. και τα νέα μέτρα

-Όχι στην κομματοκρατία και τους εργατοπατέρες

-Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος

Συγκέντρωση στις 12 μ.μ. Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και Πλατεία έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Θεσσαλονίκη.