17/4/11

Κλείσε τα αυτιά σου στις Σειρήνες των ΜΜΕ



Αρχικώς δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει κάποιος συμπατριώτης μας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής καλή κουβέντα ή τουλάχιστον μια αντικειμενική είδηση για εμάς, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (πλην βεβαίως ελάχιστων εξαιρέσεων). Συγκεκριμένα τα μεγαλοκάναλα όπως MEGA, ANTENNA, STAR κτλ, όχι μόνο μας αποδίδουν αδιανόητες κατηγορίες περί “ακροτήτων” ( η γνωστή φρασεολογία των δημοσιογράφων- νταβατζήδων), αλλα αγνοούν ακόμη και την ύπαρξη μας. Αυτό έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει; Γιατί δεν δίνουν βήμα σε εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Γιατί μας φιμώνουν από παντού;

Αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ είναι ότι η ΜΑΣ φοβούνται! Ξέρουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον, και δεν πουλάει τις Ιδέες της. Γνωρίζουν πολύ καλά τις αγνές προθέσεις των Αγωνιστών της και επίσης ξερόυν ότι αυτοί οι Αγωνιστές πολεμούν για Έθνος και Πατρίδα μέχρι τέλους, δίχως να κάνουν βήμα πίσω και να προσκυνήσουν κανένα νταβατζή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ από την ζώνη τηλεθέασης, διότι αν μάθει ο κόσμος τις Ιδέες μας ( τι πραγματικά πιστεύουμε) αυτή όλη η λάσπη που μας ρίχνουν θα γυρίσει εναντίον τους.

Λένε ότι είναι δημοκράτες. Σαφώς και ΟΧΙ! Η λέξη δημοκρατία χρησιμοποιείται από τα διεφθαρμένα μυαλά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί ενοχές σε κάποιον που δηλώνει ότι είναι εναντίον της. Και όταν λεμέ εναντίον της εννοούμε ενάντια στην διαφθορά της μάζας, οπού ο κάθε “κηφήνας” κρύβει τα ανομήματα του πίσω από το πλήθος. Ενάντια ακόμη στην πλουτοκρατική τυραννία οπού πίσω από το προσωπείο της δημοκρατίας κρύβεται ο προδότης που δε διστάζει να ξεπουλήσει ιερά και όσια του Έθνους μας επειδή μόνο και μόνο έχει την αποδοχή του όχλου και της μάζας! Ε όχι! Εμείς δεν συμφωνούμε με τη δημοκρατία αυτή όπου η δημόσια διαφθορά κατακλύζει κάθε τομές της κοινωνίας και η Εθνική υποχώρηση αγγίζει την προδοσία!

Είμαστε οι αυθεντικοί δημοκράτες με τη σωστή έννοια του όρου όπου ο Λαός θα κυριαρχεί και όχι η κόκκινη δικτατορία και η ολιγαρχία των πλουσίων. Είμαστε εκείνοι οι δημοκράτες που η αξία του καθενός θα αναγνωρίζεται από τις ικανότητές του και όχι από τη τσέπη του. Θέλουμε ένα Αξιοκρατικό πολίτευμα όπου οι Έλληνες θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Θέλουμε μια Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση. Και όταν εννοούμε Λαό εννοούμε τους Έλληνες, τα άτομα που συνδέονται με δεσμούς Αίματος. Εννοούμε την Λαϊκή Κοινότητα, το πλήθος των όμαιμων, και όχι μια αόριστη άμορφη μάζα ανθρώπων που θα αποτελείται από πολυφυλετικό κράμα. Προασπίζουμε τον ελληνικό χαρακτήρα της Πατρίδος μας και την διαφορετικότητα και πολεμούμε το πολυφυλετικό έκτρωμα που θέλουν να επιβάλλουν στην Πατρίδα μας. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

Τα ΜΜΕ λοιπόν ουρλιάζουν για “κακούς ρατσιστές” και για “ακραίες τακτικές”. Τιμή μας! Όταν σε υβρίζουν και σε συκοφαντούν διεφθαρμένοι και προσκυνημένοι δεν είναι Τιμή σου; Γιατί όμως μας υβρίζουν; Μα φυσικά γιατί αποτελούν τα φερέφωνα της ανθελληνικής τυραννίας, που ασκείται από το κέντρο λήψεως ξένων αποφάσεων, τη Βουλή. Στόχος λοιπόν των ΜΜΕ είναι να ενεργοποιούν ενοχικά σύνδρομα και συναισθήματα συμπόνιας για τους λαθρομετανάστες. Κτυπούν στο συναίσθημα και το αποτέλεσμα είναι να μην σκεφτόμαστε τη ρίζα της αδικίας. Προπαγανδίζουν κατά του “ ρατσισμού” των Ελλήνων, και δεν θίγουν καθόλου την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών, που μαστίζει κυρίως τα αστικά κέντρα. Δηλαδή κατάφεραν να κάνουν τους ξένους θύματα και τους Έλληνες θύτες! Με αυτό τον δήθεν “αντιρατσιστικό βομβαρδισμό όμως( άραγε δεν είναι ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων τα καθημερινά εγκλήματα των ξένων;) καταφέρνουν να θέτουν σε λειτουργία μηχανισμούς τύψεων…Οι ανησυχίες αποπροσανατολίζονται. Δεν τίθεται καν θέμα απέλασης λαθρομεταναστών από τους “διαμορφωτές της γνώμης”, ώστε να πάψει όλος αυτός ο φαύλος κύκλος, παρά μόνο αναλώνονται σε κούφια λόγια πάταξης της εγκληματικότητας.

Ακόμη ένα παιδί νεαρό όταν ζει από μικρό σε μια πολυφυλετική κοινωνία, είναι σίγουρο ότι θα αποστρέφεται κάθε υγιή αντίδραση ενάντια στην αλλοίωση του φυλετικού ιστού. Θα σχηματίσει μια εντελώς λάθος αντίληψη. Θα θεωρεί το λιγότερο ακραίους κάποιους που φωνάζουν ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία οι Έλληνες μέσα στην Πατρίδα μας. Σαφώς και πολλοί από αυτούς τους ξένους είναι αναξιοπαθούντες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κράτος οφείλει να τους αφομοιώσει στον ελληνικό κορμό, διότι αν «ελληνοποιήσει» χιλιάδες λαθρομεταναστών, θα αφελληνισθεί η Πατρίδα μας! Δεν είναι η Ελλάδα το πτωχοκομείο όπου θα μαζέψει όλους αυτούς.

Φυσικά σήμερα δεν υπάρχει νόμιμη μετανάστευση στη χώρα μας αλλά λαθρομετανάστευση ή ακόμη καλύτερα, εισβολή εποίκων. Ο μετανάστης διαμετακομίζεται σε μια χώρα νομίμως με τα απαραίτητα έγγραφα που υπαγορεύει το διεθνές δίκαιο. Η Ελλάδα δε χρειάζεται μετανάστες διότι δεν μπορεί καν να βολέψει τους Έλληνες. Δείγμα λαθρομετανάστευσής, δε, είναι π.χ ο πλους μιας βάρκας με μια ομάδα εξαθλιωμένων και δουλέμπορους. Αυτό όμως που υφίσταται η Πατρίδα μας είναι η Εισβολή εποίκων, δηλαδή εισβολή ορδών Αφροασιατών εντελώς παρανόμως, που καμιά σχέση δεν έχουν με τον πολιτισμό μας! Δεν είναι απλά θέμα αύξησης της ανεργίας και της εγκληματικότητας, αλλά θέμα Εθνικής Επιβίωσης! Η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει Εθνικά κράτη, και για αυτό το λόγο προωθεί τον πολυφυλετισμό.

Επιθυμεί δε την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας, καθιστώντας την Ελλάδα και γενικώς την Ευρώπη μια πολυπολιτισμική χοάνη. Αναλώσιμα εργαλεία της είναι οι λαθρομετανάστες που τους μεταφέρει από χώρα σε χώρα, εγκαθιστώντας τους με το “έτσι θέλω”, παρά τις αντιδράσεις των ντόπιων. Οι δε λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται ως φθηνό εργατικό δυναμικό από τους μεγαλοεργολάβους..! Αυτός είναι ο ανθρωπισμός τους; Η εκμετάλλευση ανθρώπων; Εμείς ως Εθνικιστές καταγγέλλουμε αυτήν την υποκρισία και αποστρεφόμαστε την εκμετάλλευση. Δεν θέλουμε τον Πακιστανό για φθηνό μεροκάματο, ούτε τη Φιλιππινέζα για υπηρέτρια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αγκάθι στο σύστημα της Εθνικής Υποδουλώσεως. Είναι το εμπόδιο στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Είναι η δυναμική Αντίσταση που θα θέσει ταφόπλακα στα προδοτικά σχέδια των εξουσιαστών της Πατρίδος μας. Αισθάνεσαι να σου κλέβουν το μέλλον σου οι γραβατωμένοι της Βουλής; Έχεις μια θέση ανάμεσα μας. Ανάμεσα στους “τρελούς” που αγωνίζονται για Εθνική Ελευθερία!


Θαλής, μέλος του Πυρήνα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ