28/4/11

1,5% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 !

Αρχικώς Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ειθε η Ανάσταση της Κυριακής να φέρει και την Ανάσταση στην κατεχόμενη Πατρίδα μας Συμπολίτες πλέον τα δεδομένα των μεγαλονταβατζήδων των ΜΜΕ αλλάζουν! Πλέον είναι αναγκασμένοι να δείχνουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις δημοσκοπήσεις εφόσον υπάρχει συνεχής άνοδος... Τέρμα η συνωμοσία της σιωπής εναντίον μας. Τώρα θέλοντας και μη, μας αναφέρουν στις έρευνες δημοσκοπήσεων δίνοντας μας βέβαια πολύ μικρότερο ποσοστό από αυτό που μας αντιστοιχεί...Ας δούμε πως μας δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τους:

Parapolitika.gr: "Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων συμπεριλαμβάνουν στις έρευνές τους, εκτός από κόμματα της Βουλής και αυτά της Ντόρας και του Κουβέλη, την «Χρυσή Αυγή» και την «Ανταρσύα». Οι δημοσκόποι παραδέχονται, μάλιστα, ότι σε περιοχές που παρατηρούνται έντονα προβλήματα με την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και λαθρομετανάστευσης, η «Χρυσή Αυγή» του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχει αρχίσει να καταγράφει ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ το 3%. Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με το εντεινόμενο αίσθημα ανασφάλειας, αλλάζουν τα δεδομένα..."

Xθές 1,5% έδινε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1. Σημειώνεται ότι στην δημοσκόπηση ποσοστό μ του 60% δεν δήλωσε πρόθεση ψήφου. Πριν 15 μέρες μας δειχναν 1% και τωρα 1,5%...! Φαντασθειτε ποσο ειναι το πραγματικο ποσοστο μας οταν σε 15 μερες μας δίνουν 0.5..!!!Έτσι λοιπόν, το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αναγωγή πλησιάζει πλέον το 4%!

Βλέπουμε την «αγωνία» του συστήματος να κρατήσουν «ζωντανούς» πολιτικούς σχηματισμούς χωρίς καμία δυναμική στην κοινωνία.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι αναφερόμαστε τόσο στο ποσοστό του κόμματος Καρατζαφέρη, όσο και στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και των. «Οικολόγων» που η VPRC στέλνει στη. βουλή.

Το γεγονός ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων υποχρεώνονται να παρουσιάζουν το Κίνημά μας, επιβεβαιώνει απλά την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι το πραγματικό μας ποσοστό είναι ακόμα υψηλότερο και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Απλά θυμηθείτε πως την στιγμή που γράφαμε για τις μυστικές δημοσκοπήσεις, οι εταιρίες το κρατούσαν. επτασφράγιστο μυστικό.

Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής αρχίζει να τρίζει. Δεν είναι φοβισμένοι μήπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπει στη Βουλή. Είναι τρομοκρατημένοι! Ξέρουν καλά ότι η Χρυση Αυγη δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον και έτσι θα θέσει ένα τέλος στο Εθνικό ξεπούλημα και τη διαφθορά. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!