23/3/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Για την κατάληψη του Δημαρχείου, την ατυχή δήλωση του κ. Καμίνη και την συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ, που για μια ακόμη φορά έδει


Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης δήλωσε στην πρωινή εκπομπή των κ. κ. Καμπουράκη-Οικονομέα στο MEGA: Ουσιαστικά ο κ. Μιχαλολιάκος προκάλεσε την κατάληψη του δημοτικού συμβουλίου… Να ξέρετε ότι πρωτοστάτησε ο κ. Μιχαλολιάκος σ’ αυτή την ιστορία.”

Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει ότι η είσοδος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εκατοντάδων εργαζομένων ήταν απολύτως αυθόρμητη ενέργεια, ακομμάτιστη και ουδεμία σχέση είχε με πολιτικά συμφέροντα, αλλά αφορούσε μόνο την αγωνία των ανθρώπων αυτών για το μέλλον τους και για τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

Αυτό που έμεινε φαινομενικά στην κοινή γνώμη ήταν ότι πίσω από την δίκαιη και αυθόρμητη αντίδραση των εργαζομένων βρισκόταν η Χρυσή Αυγή. Ο κ. Καμίνης ακολούθησε την τακτική αυτή με την εξής λογική: «Ταυτίζω τους συμβασιούχους με την Χρυσή Αυγή, προκαλώ την αποστροφή των «δημοκρατικών πολιτών» και ταυτόχρονα κερδίζω την εκτίμηση της κοινής γνώμης, γιατί έρχομαι αντιμέτωπος όχι με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων που χάνουν τη δουλειά τους, αλλά με τις… «ακραίες πρακτικές και θέσεις» του κ. Μιχαλολιάκου».

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει αυτήν την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, όπως καταγγέλλει επίσης και την οργανωμένη συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής. Παρ’ όλο το γεγονός ότι αναφέρθηκαν στο Κίνημά μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να απαντήσουμε όπως είχαν καθήκον. Τόσο «δημοκράτες», «ανεξάρτητοι» και «ελεύθεροι» είναι…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ