1/2/11

Πότε θα σταματήσετε να βλέπετε Χρυσαυγίτικους εφιάλτες και φαντάσματα;

Ένα γνωστό blog του Βόλου, ανέφερε ότι στην πορεία για τα Ίμια, υπήρχαν Γερμανικά σύμβολα!!!! και έγραψε επίσης ότι σε εκδήλωση για τα Ίμια στην Καβάλα ήμασταν πίσω από τα ΜΑΤ!!!!! Είναι το ίδιο blog που μας είδε να δέρνουμε φοιτητές στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, μαζί με την ΚΝΕ!!!! Τέτοια σενάρια, ούτε ο Φώσκολος δεν έγραφε!

Καταρχάς να τους ευχαριστήσουμε για την αναφορά τους σε εμάς και για την αναφορά τους για την εκδήλωση μας για τα Ίμια, πράγμα που μόνο αυτοί καθώς και τα blog Voliotis Politis Volos Press ανέφεραν.

Προς ενημέρωση τους, η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση στην Καβάλα, αλλά και το blog δεν σχολιάζει καθόλου στην αντισυγκέντρωση των αναρχικών πρεζάκηδων που έγινε εκεί, εις βάρος μιας νόμιμης συγκέντρωσης. Εμείς να θυμίσουμε πως ο Λαμπράκης σκοτώθηκε από αντισυγκέντρωση. Όσο για τα ΜΑΤ, να δουν και λίγο τι έγινε πρόσφατα στον Αγ.Παντελεήμονα ή τον περασμένο Απρίλιο στη Λάρισα. Όσο για τα Γερμανικά σύμβολα, τους προκαλούμε να δείξουν έστω και ένα πλάνο με αυτά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος