20/1/11

Η Πατρίδα μας ζει σε ένα καθεστώς μιας ξεκάθαρης δικτατορίας, μιας χούντας της πλουτοκρατίας και των πρώην κομμουνιστών, που σήμερα έγιναν σοσιαληστές

Έχουν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι δικοί τους, τρομοκρατούν τους πάντες και εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουμε νοιώσει σκληρά στο πετσί μας αυτήν την δικτατορία με τις διώξεις, τις σκευωρίες, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία της σιωπής. Στα κανάλια αποφεύγουν να καλούν εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακόμη και όταν μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αντίθετα, κάποιοι άλλοι, που παριστάνουν τους εθνικιστές και τους υπερπατριώτες, είναι τακτικοί θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων και μάλιστα κατόπιν άνωθεν εντολής. Ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνουν αυτήν την ειδική μεταχείριση είναι απλός: θέλουν να διαστρεβλώσουν και να αποπροσανατολίσουν το εθνικιστικό κίνημα. Δεν θέλουν ένα εθνικιστικό κίνημα ελεύθερο, αδέσμευτο και ανεξάρτητο.

Μ' ανίκητο όπλο την Εθνικιστική Κοσμοθεωρία, απέναντι στα ψευτο-είδωλα που απαρτίζουν την σύγχρονη γραικυλική κοινωνιοπάθεια δηλαδή ενάντια στην απόλυτη πνευματική ανυπαρξία της αντεθνικής ψευτοδιανόησης , στη δήθεν εγγενή σπουδαία αξία του «ατόμου», στην επιβεβλημένη με νομοθετήματα ισότητα όλων των ανθρωπόμορφων όντων, στην αρρωστημένη λατρεία προς την τάχα «βούληση της πλειοψηφίας» που υποβιβάζει την πολιτική σε δημοσκοπική έρευνα , στην κοινωνική επιτυχία του star system και των status symbols, ο Εθνικισμός αντιπαρατάσσει τις βαθύτερες διαχρονικές δυνάμεις τις Λαϊκής Κοινότητας που δεν μπορούν να καταμετρηθούν και να ζυγιστούν, που δεν γίνονται αντιληπτές με στατιστικούς υπολογισμούς και συμφεροντική λογική : τις Δυνάμεις της Εθνικής Ψυχής και του Αίματος, δυνάμεις απερινόητες κι΄ εξωλογικές, που όμως η επίδρασή τους μορφοποιεί σαφώς μετρήσιμα και λογικά αντιληπτά αποτελέσματα.

Η αποτύπωση της επαναστατικής Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας στην πολιτική πράξη και στην ίδια την καθημερινή ζωή αποτελεί το πολυδιάστατο Δόγμα μας.

ΘΑΛΗΣ