7/12/10

«Κατινιών» συνέχεια από το voliotaki

Οι φαφλατάδες της οθόνης από το voliotaki απάντησαν στην απάντηση μας για τις «κυπατζίδικου» τύπου «κατινιές» που είπαν εις βάρος μας, χρησιμοποιώντας το ίδιο τροπάριο και την ίδια «κασέτα», μη έχοντας επιχειρήματα και στοιχεία για να μας απαντήσουν.

Συγκεκριμένα: ΣΕ "ΚΥΠΑΝΤΖΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΓΑΝΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ!!

ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΣΤΕ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΘΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΕΞΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!


Aρχικώς να ευχαριστήσουμε τους φαφλατάδες της οθόνης που διαφημίζουν το Κινημα μας εδώ και κατι μηνες χωρις αμοιβή (αυτό είναι προς τιμήν τους).

Αν μπει καποιος στο "δημοκρατικό" ιστολόγιό τους( δημοκράτες ειναι μονο με αυτους που συμφωνουν βεβαια) θα δει 9/10 λέξεις να είναι βρισιές. Αυτό δείχνει την έλλειψη επιπέδου και την έλλειψη επιχειρημάτων.

άποψη..

Επίσης μας αποκάλεσαν πάλι "εγκληματιές" κτλ.. Εγκληματιες γιατι εδω και 3 δεκαετιες η Χρυση Αυγη ειναι το μονο Λαικο Κινημα Εθνικης Αντιστασης εναντια στο ξεπουλημα της Πατριδος μας. Εμεις κυριοι "αντικειμενικοι" του VOLIOTAKI δεν σκοτωσαμε 4 ανθρώπους εν ψυχρώ στην Marfin. Σε αυτό τον τόπο οι εγκληματίες είναι η ακροαριστεροί και η Αριστερά έχει βάψει τα χέρια της με αίμα αθώων ανθρώπων..Τους οποίους βέβαια "αναρχικούς" δεν θεωρείτε εγκληματίες..! Ο κόσμος βέβαια έχει κρίση και βγάζει τα συμπεράσματά του, όσο και να βρίζετε στο ιστολόγιό σας.

Εφόσον ασχολείστε εσείς μαζί μας,(και αν πιστεύετε το αντίστροφο τότε αντιμετωπίζετε πρόβλημα αντίληψης) θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Και όσον αφορά την «ελεύθερη διακίνηση ιδεών και τη δημοκρατία» που ευαγγελίζεστε, εμείς βάζουμε τα πλήρη κείμενα των αναρτήσεων σας, σαν «φασίστες», που μας αποκαλείτε, σε αντίθεση με εσάς που δεν τολμάτε να βάλετε έστω και μία γραμμή από τις απαντήσεις μας, σαν γνήσιοι «δημοκράτες» που είστε. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των «αντιδημοκρατικών» και των «δημοκρατικών».

Ακόμη απαιτούν από οπαδούς της Νίκη Βόλου να μην ασπάζονται τις ιδέες μας.."Φασίστες";; Όχι! Προς Θεού. Απλά το Voliotaki γουστάρει να κάνει κουμάντο στο δικαίωμα που έχει ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος να ασπαστεί όποιες Ιδέες θέλει..

Το ποιός κατοικεί που και ποιός να πάρει δρόμο θα το αποφασίσει ο λαός όταν πρέπει. Αθήνα:5,3%, Θεσσαλονίκη :1%, Πελοπόννησος:1,5% και Δ.Ελλάδα:2%!

Φαίνεται πως πονάει η δράση του Κινήματος μας.. Ξέρουμε την "δημοκρατία" κάποιων..

Περαστικά σας και……ξυδάκι!!!!! (Και συγκεκριμένα ξυδάκι Αγριάς ΑΓΡΟΞ, για να υποστηρίζουμε και την τοπική αγορά)!

Αναρτήθηκε από Θαλής, Σπάρτακος