6/12/10

"Κυπαντζίδικες κατινιές" από το Voliotaki

Με το «κυπαντζίδικου» τύπου ερώτημα "ΠΟΙΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?", τo blog Voliotaki για μια ακόμη φορά, έκανε συκοφαντική ανάρτηση εναντίον του κινήματος μας με αφορμή ένα αίτημα φιλίας που τους κάναμε στο facebook profile.

Συγκεκριμένα: Πριν λίγα λεπτά στο facebook profile μας δεχτήκαμε αίτημα φιλίας, από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Ξέρετε, τους εδώ εκπροσώπους εκείνου του πατριδοκάπηλου κόμματος, που τα τελευταία χρόνια, λόγω των ηλιθιοτήτων του δικομματισμού στην Αθήνα, προσεκλύει στις τάξεις του κυρίως ανώμαλους ψυχικά μαλάκες, οι οποίοι ζουν με το όνειρο να μπουν και πάλι στην Πόλη.

Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές, που αυτοί οι ανώμαλοι ψυχικά μαλάκες, έγιναν και επικίνδυνοι, ειδικά με δολοφονικές επιθέσεις τους εναντίον καλλιτεχνών, κάποιοι εκ των οποίων βρέθηκαν ακόμα και στο νοσοκομείο, επειδή για παράδειγμα δεν δέχτηκαν στο μετρό να πάρουν ένα τους φυλλάδιο. Σε αυτό λοιπόν το αίτημα, αυτών των ψυχικά ανώμαλων περιθωριακών τύπων, σαφώς και δεν ανταποκριθήκαμε, από περιέργεια ωστόσο μπήκαμε να δούμε ποιοί Βολιώτες έχουν ανταποκριθεί.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK PROFILE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ?


Το αίτημα φιλίας, έγινε μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και σκέψεων όπως ευαγγελίζεται το Voliotaki. Αλλά φαίνεται ότι ελεύθερη διακίνηση ιδεών για το Voliotaki είναι σαν τις αλήστου μνήμης «λαϊκών δημοκρατιών» του σιδηρούν παραπετάσματος.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τις ύβρεις και τα ψέματα εις βάρος μας δεν χρειάζεται να απαντήσουμε εμείς. Μίλησε ο λαός των Αθηνών με το 5,3% που συγκεντρώσαμε στον Δ.Αθηνών και με την εκλογή του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο. Σχετικά με τον χαρακτηρισμό πέρι «περιθωριακών τύπων», η κοινωνία του Βόλου γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιοι είναι οι περιθωριακοί τύποι και ποιοι συναναστρέφονται μαζί τους. Και όσον αφορά την «κυπατζίδικη» περιεχομένου αναφορά στην ιστορική και προσφυγική ομάδα της Νίκης Βόλου, δεν το ξέραμε ότι θα έπρεπε να πάρει την άδεια σας για το ποιόν θα έχει φίλο και ποιόν όχι.

Αυτήν την απάντηση μας, δεν πρόκειται να την στείλουμε με e-mail στο voliotaki, γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα δημοσιευθεί του…χρόνου, όπως την προηγούμενη φορά……

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος