29/12/10

Volio(ko)taki: "Οι ΚΝΙΤΕΣ μοιάζουν στους Χρυσαυγήτες!"

Το γνωστό blog Volio(ko)taki μας παρομοίασε με τους….ΚΝΙΤΕΣ!

Συγκεκριμένα: Το πρωι του Σαββατου οι Κνιτες στην Αρχιτεκτονικη χτυπησαν δυο παιδια! Σημερα το πρωι χτυπησαν αλλα δυο και τον εναν τον εστειλαν στο νοσοκομίο. Στις 12.10 άρχισε να πεφτει άγριο ξύλο. Έγινε της πουτάνας το κάγκελο. Βαρούσαν με μανία γύρω στους 10 Εαακιτες!!! Ελεος. Αντι να δουν τι θα κανουν με την ΚΟΛΟπολιτική του ΚΚΕ καθονται και βαράνε τον κόσμο χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Όλο το σκηνικό άρχισε απο την Πάντειο οπου Εαακίτες ξύλωσαν μια πλακέτα. Μετά από αυτό οι Κνιτες έσπασαν τα τραπεζάκια απο την αρχιτεκτονική στον Βόλο και μετά ακολούθησαν τα παραπάνω.
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤH


Σημειωτέον ότι ο αναγνώστης, απλά περιγράφει το γεγονός χωρίς να αναφέρει την Χρυσή Αυγή. Αλλά φαίνεται εκεί στο Volio(ko)taki βλέπουν συνεχώς «Χρυσαυγίτικους εφιάλτες». Εμείς φυσικά και δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιδιά της ΚΝΕ αλλά ούτε με το περιστατικό και αυτό το γνωρίζει κάθε νοήμων άνθρωπος εκτός από το Volio(ko)taki. Όχι βέβαια πως μας χαλάει τη φήμη το Volio(ko)taki, ίσα ίσα τους ευχαριστούμε και πάλι για την αναφορά τους σε εμάς.

Εμείς από την μεριά μας χαιρετίζουμε το γεγονός αυτό, χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τα «ξεκατινιάσματα» μεταξύ των αριστερών παρατάξεων και θέλουμε αυτή η πολυδιάσπαση…..συγνώμη η πολυφωνία θέλαμε να πούμε στον χώρο της αριστεράς, να συνεχιστεί με περισσότερες συνιστώσες και κόμματα – αποκόμματα.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος