11/12/10

Volio(ko)taki........το Voliotaki

Θορυβήθηκε το «μέγα δημοκρατικό» blog volio(ko)taki, που κάποια βολιώτικα blogs δημοσίευσαν απάντηση του πυρήνα μας στο blog τους, και πάνω στον πανικό και την ταραχή τους, άρχισαν πάλι τις «κυπατζίδικου» τύπου κατινιές εναντίον μας, αλλά και εναντίον των blogs που μας πρόβαλαν. Εμείς να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το blog volio(ko)taki για την αναφορά στον πυρήνα μας.

Συγκεκριμένα: ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΔΗΘΕΝ BLOGS, ΧΕΡΙ, ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI...

Εδώ και λίγη ώρα, κάποιοι δεκάδες ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μας, ζητάτε να σχολιάσουμε την στάση ενός συγκεκριμένου βολιώτικου blog, που ανήρτησε μία εναντίον μας επιστολή της κομματικής οργάνωσης "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ".

Παιδιά, δεν θα το κάνουμε, αφενός γιατί στην συγκεκριμένη οργάνωση, με την γνωστή εγκληματικού τύπου παρακρατική συμπεριφορά, απαντήσαμε εδώ και πάρα πολλές μέρες και αφετέρου γιατί δεν θέλουμε να διαφημίσουμε τους προεκλογικούς bloggers, που ξαφνικά κάνουν 5 - 10 αναρτήσεις την ημέρα, απλά για να διατηρούν τα blogs, που έστησαν για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων προεκλογικών συμφερόντων.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ "ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΕΘΑΜΕΝΟ", δίνοντάς του κλικ και επισκεψιμότητα, που πολύ θα ήθελε, μιας και πάτωσε στην γενική πανελλαδική κατάταξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 1ο ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ BLOG ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BLOGS - ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 - 10 ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!


Εμείς δεν θα αναφερθούμε στις αναφορές του volio(ko)taki σε blogs που «κάνανε το μεγάλο έγκλημα» να δημοσιεύσουν κείμενα μας, άλλα ούτε και τους σκοπούς που εξυπηρετούν κάποιοι σαν το volio(ko)taki, όπως αρχίζει να φαίνεται. Και επειδή λένε ότι δεν πρόκειται να μας απαντήσουν γιατί μας απάντησαν, θα θέλαμε να μάθουμε και εμείς την απάντηση τους, γιατί δεν είδαμε καμία ουσιαστική απάντηση προς εμάς. ΚΟΤΕΣ.

Όσο για τα 5-10 άτομα, να θυμίσουμε ότι στις ευρωεκλογές του 2009, η Χρυσή Αυγή στον Ν.Μαγνησίας πήρε 381 ψήφους. Ψήφους καθαρούς και με την αξία μας, χωρίς καμία προβολή από πουθενά. Και όπως είπαμε σε προηγούμενη απάντηση μας, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΔΑΚΙ! (Και συγκεκριμένα ξυδάκι Αγριάς ΑΓΡΟΞ, για να υποστηρίζουμε και την τοπική αγορά)!

επίσης διαβάστε: «Κατινιών» συνέχεια από το voliotaki επίσης διαβάστε: "Κυπαντζίδικες κατινιές" από το Voliotaki

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος