25/11/10

Με άνωθεν παρέμβαση δώθηκε το πολιτικό άσυλο στους "Ιρανούς πολιτικούς πρόσφυγες". Επιστολή του έπτωτου Ιρανού πρίγκηπα στον Γ.Παπανδρέου

Η κυβέρνηση, έδωσε τελικά πολιτικό άσυλο στους "πολιτικούς πρόσφυγες" από το Ιράν,50 συνολικά, ύστερα και από παρέμβαση του υπουργού "ΠΡΟΠΟ", "προποτζή" Παπουτσή. "Μεγάλη νίκη" του αντι-ρατσιστικού χώρου και νίκη ενάντια στο "καθεστώς" του Ιράν μας το παρουσιάζουν διάφορα site και blogs. Τι συμβαίνει όμως στα αλήθεια;

Οι Ιρανοί "πολιτικοί πρόσφυγες", συμμετείχαν στις καθοδηγούμενες "ταραχές" και διαδηλώσεις τον Ιούνιο του 2009, για την επανεκλογή του Ιρανού προέδρου Αχμαντινετζάντ. "Ταραχές" που ονομάστηκαν "Πράσινη Επανάσταση", στα πρότυπα της Ουκρανίας και της Γεωργίας, των "Πορτοκαλί" και "Βελούδινων Επαναστάσεων". Μόνο που το Ιράν δεν είναι ούτε Ουκρανία, ούτε Γεωργιά, ούτε Ελλάδα ("Δεκεμβριανά 2008"). Όλες οι προσπάθειες ανατροπής του Αχμαντινετζάντ εντός της χώρας, απέτυχαν.

Έτσι, βλέποντας ότι δεν μπορούν στο εσωτερικό, προσπαθούν να εξάγουν το "προϊόν" στο εξωτερικό. Μερικοί από τους απεργούς, δρούσαν ως "πολιτικοί πρόσφυγες" στο γειτονικό Ιράκ! δουλεύωντας για λογαριασμό των ΗΠΑ και του Ισραήλ, παρέχοντας πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μέσω συνδέσμων τους που δρούν κατασκοπευτικά στο Ιράν. Μερικοί ανήκουν στην οργάνωση Mujahideen e Khalq "Μουτζαχεντίν Χάλκ", γνωστή και ως People’s Mujahedin of Iran (PMOI), η οποία χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, Αγγλία και Ισραήλ. (Μάλιστα ελάχιστοι από αυτήν την οργάνωση είναι Ιρανοί). Τώρα που η αντίσταση στο Ιράκ αρχίζει να παίρνει τα ηνία, οι επαγγελματίες επαναστάτες άρχισαν να φεύγουν απο τη χώρα, έχοντας σαν προορισμό κυρίως χώρες της Ε.Ε.

Στην Ελλάδα, όπως μας πληροφορούσαν οι πολύχρωμες και υψηλής ποιότητος αφίσες, με μια γυναίκα που φορούσε πανάκριβα γυαλιά ηλίου, που έλεγε "όχι πίσω στο Ιράν", κάποιοι "Ιρανοί πρόσφυγες" μας πληροφορούν ότι αντιστάθηκαν στην δικτατορία και αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία. Είναι όμως τα πράγματα έτσι ή κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια με αφίσες σε party και με "εκδηλώσεις αλληλεγγύης"; (όπου φαίνεται να υπάρχει και αρκετή δόση των μυστικών υπηρεσιών της CIA και της MOSSAD)

Την στιγμή που το Ιράν δίνει έναν ζωτικής σημασίας αγώνα ενάντια στον δυτικό καπιταλισμό και τον σιωνιστικό στρατό των Η.Π.Α, κάποιοι εντέχνως πλασάρουν καθημερινά στα ΜΜΕ την "έκκληση" των "Ιρανών πολιτικών προσφύγων" για συμπαράσταση.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η επιστολή του έκπτωτου πρίγκηπα του Ιράν, Ρέζα Παχλαβί (ο οποίος ζεί στην Αμερική, είναι καθηγητής σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και εκπαιδεύτηκε σαν πιλότος υψηλών αποστολών στον Αμερικανικό στρατό), υιού του ανατραπέντως αμερικανο-κίνητου Σάχη της Περσίας, στον Έλληνα πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου (με κοινοποίηση και στην Ευρωβουλή και επιτροπή της Ε.Ε). Όπως λέει στην επιστολή, ζητάει από τον Γιωργάκη, να δώσει άσυλο στους "εξεγερμένους νέους της "Πράσινης Νεολαίας" και να τιμήσει τον Πλάτωνα και τη...... δημοκρατία.

Φαίνεται πως ο Παχλαβί, έχει διάθεση για χιούμορ που χρησιμοποιεί τον όρο δημοκρατία ξεχνώντας την βάρβαρη διακυβέρνηση του πατέρα του και πως ο ίδιος ο Ιρανικός λαός τον έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αλλά αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι υπερασπιστές της "Πράσινης Επανάστασης", που όπως φαίνεται απώτερος στόχος ήταν η επιστροφή της αμερικανο-κίνητης μοναρχίας στο Ιράν μέσω της "Πράσινης Νεολαίας" και η πλήρης υποδούλωση της χώρας στα εβραίο-δυτικά καπιταλιστικά συμφέροντα.

Ευχαριστούμε τον φίλο του πυρήνα μας ΚΗΦΕΑ για τις πληροφορίες, την έρευνα και τα στοιχεία που μας έδωσε

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος