17/10/10

Συκοφαντική ανάρτηση ενάντια στο κίνημα μας από το blog Voliotaki

Συκοφαντική ανάρτηση ενάντια στην Χρυσή Αυγή έκανε το blog Voliotaki χαρακτηρίζοντας μας εγκλήματίες συνοδευόμενο με ένα βίντεο του "τηλε-γύφτου" Λαζόπουλου. Όλα αυτά με αφορμή τις δηλώσεις του πολιτικά περιφερόμενου πολυκομματικού υποψηφίου για τον Δ.Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη για συμμετοχή ενός υποψήφιου βουλευτή μας σε αντίπαλο δημοτικό συνδυασμό.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έλεγε:

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΛΥΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?

ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ, ΠΛΑΪ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ ΣΟΥ?

ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ
(που στάλθηκε με e-mail στο Voliotaki)

Κύριοι,

Με αφορμή την υβριστική και συκοφαντική σας ανάρτηση σχετικά με το νόμιμο Εθνικιστικό Πολιτικό Κίνημα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το Κίνημά μας πολιτεύεται επί σειρά ετών στην χώρα μας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών αναμετρήσεων, μεταξύ των οποίων και στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010 με ανεξάρτητους συνδυασμούς στους δήμους Αθηνών και θεσσαλονίκη και στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της κ. Μακρή στον Δήμο Βόλου, στον οποίο αναφέρεστε, δεν αποτελεί μέλος της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αλλά είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος ανένταχτος και ανεξάρτητος πατριώτης που επέλεξε στις τελευταίες εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές να πολιτευθεί στον Νομό Μαγνησίας με την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Η απόφαση του να συμμετάσχει στον συνδυασμό της κ. Μακρή είναι καθαρά προσωπική του επιλογή και θεωρούμε ότι θα ήταν προς όφελος της πόλης μας η ανάδειξή του στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.

Οι χαρακτηρισμοί σας περί "εγκληματιών" είναι απαράδεκτοι και προσβλητικοί και απαιτούμε να τους ανακαλέσετε όπως αρμόζει σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και αντικειμενικό blog όπως το δικό σας. Το γεγονός ότι ο κ. Λαζόπουλος, του οποίου την ηθική στάθμη γνωρίζει κάθε Έλληνας, επιτίθεται εναντίον της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αποτελεί τίτλο τιμής για εμάς και τυχόν διαφορετική στάση του θα μας προβλημάτιζε εξαιρετικά. Τα μέλη της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας και επαγγελματικής ειδικότητας και θα ήταν περισσότερο δεοντολική εκ μέρους σας μία αντικειμενική παρουσίαση του Κινήματός μας.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος