2/5/10

Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα – ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πρωτομαγιά από τους Εθνικιστές

Το πρωί της Πρωτομαγιάς του 2010 στο κέντρο της Αθήνας υπήρχαν δύο στρατόπεδα. Από την μία οι εργατοπατέρες και οι πολιτικάντηδες δήθεν «προστάτες» της εργατιάς, οι πάσης φύσεως ανθέλληνες, μπολσεβίκοι και αναρχικοί να εκτονώνουν την «οργή» τους απέναντι σε άψυχα αντικείμενα και από την άλλη όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές και οι υπερήφανοι κάτοικοι του μαρτυρικού κέντρου των Αθηνών που συντάχθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για τον εορτασμό της Ελληνικής Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Από νωρίς το πρωί η οργανωτική ομάδα του Μετώπου Νεολαίας έκανε τις απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία του χώρου για μία συγκέντρωση που έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα και αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την συστράτευση όλων των Ελλήνων απέναντι στο ένοχο πολιτικό σύστημα και στους διεθνείς τοκογλύφους. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής, μαζί τους και πάρα πολλοί κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, βρίσκονταν από το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα στην Πλατεία, η οποία μετά από αγώνες κέρδισε το προνόμιο να είναι η μοναδική πλατεία της Αθήνας στην οποία οι Έλληνες μπορούν να κυκλοφορούν ασφαλείς!



Μετά τις 12:30 ξεκίνησαν οι ομιλίες με τον εκπρόσωπο της Ε.Ν.ΕΡΓΑ αλλά και εκπροσώπους των Επιτροπών Κατοίκων από διάφορες περιοχές των Αθηνών να χαιρετίζουν την αγωνιστικότητα των Χρυσαυγιτών και με αποφασιστικότητα να τονίζουν πως ο Αγώνας μας μόλις άρχισε. Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Ν.Μιχαλολιάκος αφού ευχαρίστησε τους απλούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την υποψηφιότητα για τις εκλογές του Δήμου Αθηναίων, στη συνέχεια ανέφερε πως ο Άγιος Παντελεήμονας αποτελεί μία ζώνη Εθνικής Υπερηφάνεις που κερδήθηκε με αγώνες και πως στόχος της Χρυσής Αυγής είναι το ίδιο να γίνει σε ολόκληρη τη χώρα.

Μετά το πέρας των ομιλιών, εκατοντάδες στόματα τραγούδησαν αποφασισμένα τον Εθνικό Ύμνο ενώ συνθήματα όπως «Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη» και «Αλήτες Προδότες Πολιτικοί» δονούσαν για πολλές ώρες την ατμόσφαιρα. Στην συνέχεια, μέχρι αργά το απόγευμα, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι και μία Πρωτομαγιάτικη γιορτή αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες εργαζομένους αλλά και στους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών που έδωσαν δυναμικό παρόν στο πλάι μας.

Στην εκδήλωση παραθρέθηκε αντιπροσωπεία του πυρήνα Βόλου

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος