30/4/10

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – Αύριο στον Άγιο Παντελεήμονα


ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΪΟΥ 2010, στις 12:30 μμ πλατεία Αγ. Παντελεήμονα – ΑΘΗΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! Ο Ασκός του Αιόλου έχουν ανοίξει για τα καλά. Το Σιωνιστικό Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι ήδη εντός των τοιχών, με επίσημη πρωθυπουργική παραδοχή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων νίπτει τας χείρας της μπροστά στο κερδοσκοπικό παιχνίδι κατά της Ελλάδος. Ο ιδιωτικός τομέας στενάζει κάτω από την αποβιομηχάνιση, την υπανάπτυξη, τις ξένες επιχειρήσεις, την ελαστική εργασία και την επισφάλεια. Ο δημόσιος τομέας βιώνει μια πρωτόγνωρη επίθεση υποκριτικής «εξυγίανσης» από τους ίδιους πολιτικάντηδες που τον βούλιαξαν. Η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στρατιές λαθρομεταναστών εγκληματούν, παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων και αλλάζουν την εθνοφυλετική σύσταση της Πατρίδας μας. Εθνικό νόμισμα δεν υπάρχει και η δημοσιονομική πολιτική εφαρμόζεται με εντολές κατευθείαν από τις Βρυξέλλες και τις ΗΠΑ. Η Εθνική κυριαρχία έχει καταντήσει ανέκδοτο, με τις πολυεθνικές να εκμεταλλεύονται τις εγχώριες πλουτοπαραγωγικές πηγές και την Τουρκία να επιβάλλεται ως αφεντικό σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο.

Δεν πρόκειται για μια παροδική κρίση του συστήματος. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ίδιο το σύστημα!

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Όλα δείχνουν ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Ο εχθρός όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στις τράπεζες, στα χρηματιστήρια, στο Διεθνές Σιωνιστικό Κεφάλαιο που έχει υποδουλώσει την Πατρίδα μας με δάνεια και spreads, μέσω των εντολοδόχων πολιτικάντηδων του κοινοβουλευτισμού και των χρήσιμων ηλιθίων της διεθνιστικής αριστεράς, που παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι του «αντίπαλου δέους» του καπιταλισμου.

Ο μόνος δρόμος διεξόδου από το σύστημα της κρίσης είναι να το γκρεμίσουμε!

Η δύναμή μας είναι η Εθνική και κοινωνική ενότητα και αλληλεγγύη. Η προοπτική μας είναι ο ασυμβίβαστος Αγώνας και η Εθνική Αντίσταση. Το όραμά μας είναι ένα Εθνικό κράτος που θα βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Έλληνα εργαζόμενου. Ή με την Ελλάδα και τους Έλληνες ή με το κεφάλαιο και την Παγκοσμιοποίηση!

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Ένωση Νέων Εργαζομένων - Ε.ΝΕ.ΕΡΓΑ

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος