22/4/10

Σχετικά με τα γεγονάτα στη Λάρισα


Συναγωνιστές, τα γεγονότα που συνέβησαν στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και τα οποία δεν μας προκάλεσαν καμιά έκπληξη, ήταν ακόμη μια προσπάθεια του κράτους να φιμώσει τους Έλληνες εθνικιστές και να κάμψει τον δίκαιο αγώνα μας.

Το κράτος έδειξε το πρόσωπο του και τις προθέσεις του από τα πρώτα λεπτά της πορείας μας, κάνοντας χωρίς κανένα λόγο χρήση χημικών. Ακολούθησε κυνηγητό στους δρόμους της πόλης, συμπλοκές και πετροπόλεμος με τα Ματ, γι'αρκετή ώρα. Οι συλλήψεις κάποιων συναγωνιστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μας οδήγησαν στην γενική Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας για να τους συμπαρασταθούμε και ν'απαιτήσουμε την απελευθέρωση τους, η οποία έγινε αρκετές ώρες αργότερα και ορίστικε δίκη για τις 2 Ιουνίου.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε η γνωστή διαστρεύλωση των γεγονότων από τους μαρξιστοαναθρεμένους κονδυλοφόρους του συστήματος. Όσο για κάπιους που παριστάνουν τους επαναστάτες, πέρασαν μια ήσυχη Κυριακή γιατί κάπιοι "άνωθεν", καθάρισαν για λογαριασμό τους. Οι εν λόγω παρακρατικοί, είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με σκοπό να εμποδίσουν την νόμιμη πορεία του Πατριωτικού Συνδέσμου και της Χρυσής Αυγής, χωρίς να ενοχληθούν ούτε στιγμή από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πρέπει να αποτελεί τιμή για όλους τους Λαρισαίους και κατ επέκτασιν και Θεσσαλούς, το ότι ο ένας και μοναδικός ανδριάντας του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ.
Κράτος, παρακράτος, λοιποί ρουφιάνοι και προσκυνημένοι, εκτός από το να προκαλείτε αηδία, μας κάνετε πιο δυνατούς και αποφασισμένους για την συνέχιση του αγώνα μας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Εκδήλωση με ματ και δακρυγόνα

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους Συναγωνιστές μας
Όχι φυλακές για τους εθνικιστές

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΒΟΛΟΥ


Αναρτήθηκε από Σπάρτακος