8/3/09

Λάρισα: Με επιτυχία έγινε η πορεία του Πατριωτικού Συνδέσμου



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία (παρ’ όλες τις απειλές…) σήμερα το πρωί η συγκέντρωση και πορεία που οργάνωσε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στην Λάρισα. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Η ανοικτή εκδήλωση έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου ακούστηκαν τα συνθήματα: «Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο», «Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, όχι στο συμβιβασμό και την υποταγή», «Τούρκοι, μογγόλοι, δολοφόνοι», «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η Γη δεν σας ανήκει» κλπ. Οι κάτοικοι της Λάρισας πλαισίωσαν με θέρμη τη συγκέντρωση ενώ από όπου περνούσε η πορεία κόσμος έβγαινε στα μπαλκόνια και επευφημούσε. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που καταστροφές, λεηλασίες και βεβηλώσεις ναών γινόντουσαν από κάποιους «εξεγερμένους» στην πόλη, οπότε η εικόνα νέων που κρατάνε ελληνικές σημαίες και φωνάζουν για τα εθνικά ιδανικά ενθάρρυνε και έδωσε ελπίδα στους Λαρισαίους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πολλά χρόνια να γίνει πορεία για εθνικό θέμα στη Λάρισα. Οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν περνώντας από την εβραϊκή συναγωγή να φωνάξουν συνθήματα κατά της σιωνιστικής σφαγής που γινόταν στη Γάζα πριν λίγο καιρό. Η πορεία επέστρεψε στην κεντρική πλατεία και έληξε με τον εθνικό ύμνο.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος