16/10/08

Δολοφονία ή ατύχημα ο θάνατος του Αυστριακού πολιτικού Γεργκ Χάιντερ; Οι Φωτογραφίες – Ντοκουμέντα μιλούν και απαντούν

Τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αυστρία ανακοινώθηκε ότι ο Αυστριακός πολιτικός Χάιντερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί ήταν… πιωμένος!!! Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από την νεκροψία που έγινε στο Γκράτς και όχι στο νοσοκομείο της κοντινότερης πόλης από το σημείο του δυστυχήματος, που ήταν και η πατρίδα του Χάιντερ, το Κλάγκενφουρτ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
Όπως ανακοινώθηκε: «Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο Γεργκ Χάιντερ τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν το υπηρεσιακό του όχημα βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο του Κλάγκενφουρτ, προσέκρουσε σε στηθαίο και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο».

Στις φωτογραφίες όμως που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο υπάρχουν πράγματα που δεν εξηγούνται από την μέθη… όπως μία τέλεια κυκλική τρύπα στην οροφή του αυτοκινήτου, η οποία βρίσκεται ακριβώς επάνω από την θέση του οδηγού. Παράδοξα οι βίδες εξαφανίστηκαν από τα ελαστικά όταν το αυτοκίνητό του Χάιντερ ανετράπη.
Επιπλέον, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, οι κοχλίες του εμπρός και πίσω αριστερού λάστιχου έχουν εξαφανιστεί. Η εμπρός ρόδα είναι σαφώς κεκλιμένη κατά τα ερείπια του αυτοκινήτου. Επίσης στην αριστερή πλευρά οι πόρτες έχουν… εξαφανιστεί(!) από το αυτοκίνητο, αν και οι μηχανισμοί ασφάλισης μαζί με τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, φαίνεται να είναι σώα. Ακόμη ο Χάιντερ δεν έκανε την παραμικρή χρήση φρένων. Ακριβώς στην τοποθεσία όπου το αυτοκίνητο του Χάιντερ βγήκε εκτός δρόμου - υπάρχουν ευθείες γραμμές χωρίς απόπειρες πέδησης.
Αναρτήθηκε από Σπάρτακος