7/9/08

Ελλάδα χωρίς Ελληνική Σημαία! Από τα Ίμια μέχρι το Ξινό Νερό…


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 6 Σεπτεμβρίου 2008: Στο κοινοτικό κατάστημα του Ξινού Νερού δεν υπάρχει Ελληνική Σημαία…


Μετά την τελετή στο Βίτσι, μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν εκστρατεία διαφωτίσεως σε χωριά της Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ των οποίων και το Ξινό Νερό, όπου και σημειώθηκαν επεισόδια μικρής εκτάσεως λόγω του θράσους κάποιων κυρίων, που έχει αφήσει ασύδοτους το Ελληνικό κράτος να ασχημονούν εις βάρος της Ιστορίας του Έθνους μας. Για τα επεισόδια αυτά ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA:

«ALPHA, Π. Γραμμέλης, 31.8.2008: Επεισόδια με μέλη της «Χρυσής Αυγής» στο Ξινό Νερό Φλώρινας: Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ξινό Νερό της Φλώρινας μεταξύ μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και κατοίκων του χωριού… Η ένταση ξεκίνησε, όταν στέλεχος του «Ουράνιου Τόξου» που κατοικεί στο Ξινό Νερό, τους ζήτησε σε έντονο ύφος να αποχωρήσουν… Νωρίτερα, οι ακροδεξιοί είχαν τοποθετήσει την Ελληνική σημαία στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού και έψαλλαν συντεταγμένα τον εθνικό ύμνο…»

Στο θέμα είχε αναφερθεί με πλήρες ρεπορτάζ η ιστοσελίδα www.antepithesh.net από το οποίο και τα παρακάτω:

«Τελευταίος σταθμός της μικρής αυτής περιοδείας ήταν το χωριό Ξινό Νερό, όπου παλαιότερα είχαν σημειωθεί επεισόδια, με μέλη του Ουράνιου Τόξου να βανδαλίζουν μνημεία και να απαγορεύουν την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών να καταθέσει στεφάνι. Όλα αυτά μέσα σε ελληνικό έδαφος
! Οι Έλληνες Εθνικιστές, παραταγμένοι και αφού ύψωσαν την ελληνική σημαία στο κοινοτικό κατάστημα, στο οποίο δεν υπήρχε παρά το ότι προβλέπεται από τον νόμο, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των Μακεδονομάχων του χωριού και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Αυτή η εικόνα φαίνεται πως εξόργισε ορισμένους γνωστούς στην τοπική κοινωνία, επιδοτούμενους προπαγανδιστές των Σκοπίων, οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο υβρίζοντας κάτω από την κάλυψη των αστυνομικών, αλλά και φανερώνοντας τις πραγματικές τους προθέσεις με λόγια όπως «εδώ δεν είναι Ελλάδα, είναι Βουλγαρία!». Ούτε και οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει αν είναι υπερήφανοι …ψευτομακεδόνες ή Βούλγαροι!

Όλοι αυτοί οι κύριοι είναι πασίγνωστοι για τη δράση τους στο κράτος, αλλά βρίσκονται κάτω από την προστασία συγκεκριμένων συμφερόντων και αφήνονται ελεύθεροι να αλωνίζουν στην περιοχή, τρομοκρατώντας ουσιαστικά και τον υπόλοιπο ντόπιο πληθυσμό. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με απόλυτη πειθαρχία, ολοκλήρωσαν τη σεμνή τελετή και δεν επέτρεψαν την κατάσταση να κλιμακωθεί, έχοντας στο πλευρό τους και κόσμο από το χωριό που τους συνέχαιρε για την πράξη τους. Η μοναδική και πιο ουσιώδης απάντηση στους ανθέλληνες είναι η συνεχής δράση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.»

«Εξτρεμιστές» και «προκλητικοί», λοιπόν, οι Χρυσαυγίτες σύμφωνα με τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων από βαθύ μπλε μέχρι κατακόκκινο. Επί της ουσίας, σε Ελληνικό έδαφος και σε δημόσιο κατάστημα κάποιοι απαγορεύουν να υπάρχει η Ελληνική Σημαία!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος