8/9/08

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ: Προς τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2009

Μετά το θέρος, όπου όλα σε αυτήν την χώρα νεκρώνουν, αρχίζει και πάλι η ζωή σε αυτόν τον τόπο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο μήνας Αύγουστος υπήρξε σκληρός για το Έθνος μας. Αύγουστος ήταν το 1922 όταν άρχισε η ολοκληρωτική καταστροφή και σφαγή στην Μικρά Ασία και όμως υπήρχαν δυνάμεις για να αντισταθούν, αλλά δεν αντιστάθηκαν… Αύγουστος ήταν και το 1974 όταν είχαμε υποτίθεται ανακωχή με τους Τούρκους, αλλά αυτοί προχώρησαν στον Αττίλα 2 στην Κύπρο μας! Τότε, που η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση της μεταπολιτεύσεως είπε δια στόματος του κορυφαίου της ότι η Κύπρος είναι… μακριά!

Η δημόσια ζωή της χώρας είναι κάτι περισσότερο από απαξιωμένη. Σέρνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σκάνδαλα, διαφθορά και σαπίλα και όμως ουδείς μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις, αφού και οι αντίπαλοι της σημερινής καταστάσεως θεωρούνται από τον λαό εξ ίσου ένοχοι. Αυτός ο χρόνος που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, για το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματός μας θα εφαρμοστεί επακριβώς. Ούτε «παζάρια» κάνουμε, ούτε είμαστε «πελταστές» της πολιτικής ζωής και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να αλλάξουμε για τον οποιοδήποτε λόγο την απόφαση μας.Είναι γνωστό ότι τα μέσα που διαθέτουμε είναι περιορισμένα. Είναι όμως επίσης γνωστό ότι διαθέτουμε περίσσευμα ψυχής.

Δεν πρόκειται να μας σταματήσει η λάσπη και η πολεμική που είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε. Πολεμική που θα έλθει τόσο από την αριστερά, που θα μιλάει περί «εγκληματιών, φασιστών, ακραίων, εξτρεμιστών» κλπ και θα απαιτεί να τεθούμε εκτός νόμου, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια, όσο και από το κόμμα της δήθεν «ρήξης και ανατροπής», τον ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος την ίδια στιγμή, που ανοικτά συζητά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ν.Δ., θέλει και την βοήθεια των εθνικιστών. Ο ΛΑ.Ο.Σ., που το τελευταίο «επίτευγμά» του ήταν η δημόσια στήριξη Χριστόφια από τον πρόεδρό του Καρατζαφέρη.

Ήδη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ότι θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές ανάγκασε τους επιτελείς του κόμματος Καρατζαφέρη να αρχίσουν να εκπονούν σχέδια για το πώς θα αντιμετωπίσουν την διαρροή ψήφων αγνών εθνικιστών και πατριωτών, που ξεγελάστηκαν και τους ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, προς την Χρυσή Αυγή. Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» το ΛΑ.Ο.Σ. ετοιμάζει να κατεβάσει σαν επικεφαλής(που στην συνέχεια θα παραιτηθεί) στο ψηφοδέλτιό του κάποιον από τους φερόμενους ως «ακραίους»(Βορίδη ή Άδωνι).

Πρόκειται για μια κίνηση τακτικής άνευ ουσίας, αφού στην πραγματικότητα όπως γράφει η ίδια εφημερίδα ο νυν ευρωβουλευτής Γεωργίου θα είναι σε εκλόγιμη θέση, ενώ υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθεί και ο Κώστας Αϊβαλιώτης! Τον πρέσβη Γεωργίου που συμμετείχε στην εβραϊκή γιορτή Χανουκά ή τον Αϊβαλιώτη που εκτέλεσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα με θητεία 45 ημερών στα 40 του χρόνια…

Εννέα μήνες μένουν μέχρι τις Ευρωεκλογές του 2009, στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα δώσει δυναμικό παρόν και θα αποδείξει στην πράξη ότι η Σημαία των Εθνικιστών δεν υπεστάλει αλλά κυματίζει υπερήφανη στον γαλανό αγέρα της Μεγάλης μας Πατρίδας.Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Για τον Αγώνα τον καλό! Για Πατρίδα και Ελευθερία! Ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος