8/8/08

Η Ελλάδα που θέλουμε και το ψευτορωμαίϊκο

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο φυλάκιο «ΝΙΚΗ», στα σύνορα, στην Πράσινη Γραμμή στην Λευκωσία και στις Θερμοπύλες. Η φλόγα μιας Αντίστασης ΕΘΝΙΚΗΣ έχει ανάψει σε ολόκληρη την χώρα και τρεμοσβήνει πλέον ο φανταχτερός προβολέας ο ψεύτικος, ο κίβδηλος, ο κάπηλος ενός δήθεν πατριωτισμού με… σωφροσύνη και σύνεση.»

Στον καιρό της Siemens και του σκανδάλου της εξαγοράς των εταιριών «Γερμανός», στις ημέρες τις θλιβερές του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της παραγραφής, σε μια εποχή όπου τα «τσιράκια» του Μητσοτάκη στα χρόνια(1990 -1993) της μεγάλης κρίσεως για το όνομα των Σκοπίων, παριστάνουν τους… Μακεδονομάχους! Μέσα σε μια τέτοια εποχή ήλθε το καθόλου πρωτότυπο αποτέλεσμα μίας ακόμη δημοσκοπήσεως, που και αυτή δείχνει την απαξία του λαού για τους πολιτικούς και τους πάτρωνές του.

Αντιγράφω και σας παραθέτω: «Πλήρη απαξίωση της πολιτικής ζωής της χώρας, διαπιστώνει γκάλοπ που διενήργησε τις τελευταίες ημέρες η RASS… Συγκεκριμένα, το 45% δεν θεωρεί κανέναν πολιτικό ικανό να εξυγιάνει την πολιτική ζωή του τόπου.» Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά λίγοι, εάν θέλετε και ελάχιστοι, εάν θέλετε (έστω και ένας (ΑΡΚΕΙ!) Έλληνας) αποφασίζουν να αντιδράσουν στην πρωτοφανή πρόκληση να έλθουν οργανωμένα δίκην εισβολής πλήθη σκοπιανών για να εορτάσουν την επανάσταση του Ίλιντεν… μέσα στην Ελληνική πατρίδα! Λίγες ημέρες πριν σπάνε τα αγάλματα δύο Μακεδονομάχων σε μία επίδειξη θράσους, έχοντας πλήρη επίγνωση της παθητικής στάσεως από αυτό το «χάρτινο κοκοράκι», που λέγεται ελληνικό κράτος, για να θυμηθούμε τον Περικλή Γιαννόπουλο.

Μάλιστα, για να προλάβουν κάθε εκδήλωση ΕΘΝΙΚΗ, βάζουν τους έγκυρους προπαγανδιστές τους να λένε δεξιά και αριστερά ότι κάθε αντίδραση στην εισβολή και τις προκλήσεις των Σκοπιανών θα… εκθέσει την χώρα μας! Μάλιστα, ο πρόεδρος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι θα διαγράψει από το κόμμα του όποιον συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αυτές.Ιδού η χρησιμότης, λοιπόν, του κόμματος αυτού για το κατεστημένο… Στις κρίσιμες στιγμές αντί να είναι πρωτοπόρο ως όφειλε απέναντι στους ψηφοφόρους του, αντίθετα επιχειρεί να πνίξει κάθε αντίδραση. Εξαιρετικά χρήσιμο για το σύστημα να υπάρχει ένα κόμμα μαϊμού- εθνικιστικό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και τυγχάνει και τόσο μεγάλης υποστηρίξεως και προβολής. Πέρα από τους «σώφρονες» …πατριώτες, οι οποίοι συνιστούν φρονιμάδα, δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ΥΠΟΤΑΓΗ, έχουμε και τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από τις εφημερίδες του συστήματος.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας τρεις ημέρες μόλις πριν τις 20 Ιουλίου του 2008 γράφει (οι υπογραμμίσεις δικές μας): «Ραντεβού θερμοκέφαλων στη Μελίτη Φλώρινας, Ένα παραδοσιακό πανηγύρι που κινδυνεύει να γίνει πεδίο συγκρούσεων μεταξύ «Αιγαιατών» και Χρυσαυγιτών…Εθνικιστικό ραντεβού σε ένα γραφικό χωριό της Φλώρινας, τη Μελίτη, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, δίνουν για τις 20 Ιουλίου εθνικιστές και θερμοκέφαλοι πατριώτες της μιας και της άλλης πλευράς…Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των «Αιγαιατών» και η εγρήγορση που παρατηρείται στο στρατόπεδο των Χρυσαυγιτών έχουν προβληματίσει την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας…Για παν ενδεχόμενο, οι επικεφαλής του Μεγάρου της Κατεχάκη έχουν δώσει εντολή στις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις να υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση…Παρ΄ ότι η παρουσία της αστυνομίας για ευνόητους λόγους αναμένεται να είναι διακριτική και ιδιαιτέρως… προσεκτική, κυρίως σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των σκοπιανών επισκεπτών, στην περίπτωση των θερμοκέφαλων ημεδαπών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη Φλώρινα, όχι για να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές αλλά για να προκαλέσουν επεισόδια, τα πλάνα αλλάζουν…»

«Τα πλάνα αλλάζουν» γράφει ο δημοσιογράφος, ο έγκυρα πληροφορημένος από πηγές του υπουργείου δημοσίας τάξεως. ΑΛΛΑΖΟΥΝ εις ό,τι αφορά τους Έλληνες, οι οποίοι θα σκεφθούν να αντιδράσουν. Μπλόκα στήνονται παντού. Όχι για τους Σκοπιανούς, που αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, αλλά για τους… Έλληνες! Τελικά δεν τους πέρασε και έγιναν τα όσα έγιναν, τα οποία και γνωρίζετε πολύ καλά.Στο μέτρο που συμβάλλαμε σε αυτή την Εθνική αντίδραση, που σίγουρα δεν ήταν αρκετή, ήταν ένα τίποτα, αισθανόμαστε Υπερήφανοι. Δεν πέρασαν ούτε τα «μπλόκα», ούτε οι απειλές κάποιων κυρίων μέσα από τα έγκυρα δημοσιεύματά τους. Θέλανε λέει να προστατέψουν την εξωτερική πολιτική της χώρας!… Και την ίδια ημέρα που έστηναν μπλόκα για να μη σταματήσουν οι Έλληνες πατριώτες τους υβριστές της Ιστορίας μας, ένας υπουργός των Σκοπίων βρισκότανε στα κατεχόμενα της Κύπρου για να τιμήσει την σφαγή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων, για να τιμήσει την επέτειο του Αττίλα… Ιδού η σχετική είδηση: «Τα Σκόπια προχώρησαν σε μία πρωτοφανή εχθρική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Απέστειλαν επίσημη αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα της Κύπρου για τους εορτασμούς της επετείου της εισβολής, με επικεφαλής Υπουργό.»

Ωραία εξωτερική πολιτική! Πολιτική που κινδυνεύει από τους Χρυσαυγίτες! Μια τέτοια πολιτική καλύτερα να κινδύνευε ακόμη περισσότερο, καλύτερα μάλλον να μη υπήρχε καθόλου.Λίγες ώρες αργότερα με το βασίλεμα του ήλιου στη Λευκωσία εκατοντάδες νέοι κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς το οδόφραγμα του Λήδρα Παλλάς εκεί είναι και οι Χρυσαυγίτες από την Φλώρινα μέχρι την Κύπρο σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Η φλόγα μιας αντίστασης ΕΘΝΙΚΗΣ έχει ανάψει σε ολόκληρη την χώρα και τρεμοσβήνει πλέον ο φανταχτερός προβολέας ο ψεύτικος, ο κίβδηλος, ο κάπηλος ενός δήθεν πατριωτισμού με… σωφροσύνη και σύνεση.

Μία ημέρα μετά στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA στην πρωινή πολιτική εκπομπή ο υπογράφων το κείμενο αυτό καλείται να απαντήσει για την παρουσία των Εθνικιστών στο φυλάκιο Νίκη. Και τι δεν ακούγεται σε αυτή την εκπομπή; Ότι είμαστε… παράνομοι(!), ότι εκθέτουμε την χώρα και άλλα πολλά… Όταν μετά το τέλος της εκπομπής διαμαρτύρομαι έντονα ο παρουσιαστής με έμφαση μου τονίζει, αν και ολίγον ταραγμένος, ότι δεν πρέπει να παραπονούμαι γιατί μου έδωσε 15 λεπτά… Τόσο μεγάλη έπαρση τους έχει πιάσει, που νομίζουν ότι μπορούν να υβρίζουν τον καθένα δίνοντας του τηλεοπτικό χρόνο! Ε, όχι κύριοι, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν ακόμη υποταχτεί στην εξουσία σας, που δεν έχουν ακόμη προσκυνήσει τον Μαμωνά της τηλεοπτικής εξουσίας σας. «Θα έλθει κάποτε ο δαίμονας στα σπίτια σας και τα κέρατά του θα βγαίνουν από τα κεραμίδια» είχε προφητεύσει ο Πατρο-Κοσμάς! Είχε προφητεύσει ακόμη και κάτι άλλο: «θα έρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο, να μη το πιστέψετε θα έρθει κι άλλο…»

Σε αυτές τις μέρες λοιπόν της από μια μεριά θλιβερές για ό,τι συμβαίνει, αλλά και από την άλλη λαμπρές γιατί βρέθηκαν κάποιοι επιτέλους να αντισταθούν διαβάζουμε και την είδηση: «ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ (16/7/2008): Στόχος ασυνείδητων έγινε το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το οποίο καλύφθηκε από συνθήματα που γράφτηκαν με κόκκινη μπογιά.»

Εκεί καταντήσαμε και αυτό το τελευταίο δεν μπορεί παρά να μας θυμίσει τον λόγο τον καθαγιασμένο του Περικλή Γιαννόπουλου: «Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!» Που σημαίνει: Θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική, Δυνατή και Υπερήφανη, μια Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους και αυτή την Ελλάδα και ΜΟΝΟ σεβόμαστε και τίποτε άλλο!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος