24/8/08

«ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Οι Αληθινοί και Ασυμβίβαστοι Εθνικιστές θα είναι Παρόντες!

“Επιλέξαμε πολλούς μήνες πριν να αναγγείλουμε την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, θέλοντας με την κοινοποίηση αυτή να κόψουμε κάθε γέφυρα με όλους αυτούς, που δήθεν είναι «δικοί μας», αλλά μας λασπολογούν και μας αποκηρύσσουν σε κάθε ευκαιρία για να δείξουν ότι αυτοί είναι δημοκράτες και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους «φασίστες» της Χρυσής Αυγής”.

Από το 1994 όταν για πρώτη φορά το Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» συμμετείχε στις εκλογές και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές εκείνου του Ιουνίου, δεν σταμάτησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος να συκοφαντούν το Κίνημά μας. Η λάσπη ξεκινούσε από την άκρα αριστερά μέχρι την λεγόμενη άκρα δεξιά, η οποία και αυτή έβλεπε να κινδυνεύει από την δράση μας η εκλογική της πελατεία. Για το μόνο που δεν μας έχουν κατηγορήσει μέχρι σήμερα τα κανάλια και οι φυλλάδες του κατεστημένου είναι ότι ευθυνόμαστε για τους… σεισμούς! Για όλα τα άλλα μας τα έχουν κατηγορήσει…

Εκτός όμως από τις συκοφαντικές επιθέσεις είχαμε να αντιμετωπίσουμε και βόμβες και δολοφονικά κτυπήματα για τα οποία μέχρι τώρα δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας! Ακόμη και στην περίφημη υπόθεση του ΕΛΑ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της δικογραφίας, μία από τις επιθέσεις τους ήταν κατά των γραφείων μας στην οδό Κεφαλληνίας και όμως το δημοκρατικό κράτος δεν μας κάλεσε ούτε να καταθέσουμε για το γεγονός αυτό.Ματώσαμε κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο, ήμασταν οι πρώτοι και μοναδικοί που κατορθώσαμε και οργανώσαμε πορείες με χιλιάδες Εθνικιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του κατεστημένου. Μας φακέλωσαν, έστησαν σκευωρίες, άλλους φυλάκισαν, άλλους τρομοκράτησαν και άλλοι λύγισαν.

Όμως υπάρχουμε ακόμα! Και δίπλα στην Παλαιά Φρουρά, υπάρχουν Νέοι άξιοι συναγωνιστές, ίσως καλύτεροι από τους παλαιούς, που θα οδηγήσουν το Κίνημά μας σε νικηφόρους δρόμους.Απέναντί μας βρίσκονται οι διεθνιστές του μαρξιστικού και του καπιταλιστικού χώρου, αλλά και οι λεγόμενοι «εθνικοπατριώτες», που κάποιοι από αυτούς (όντας πέρα για πέρα θρασείς) θα τολμήσουν να μας πουν και… διασπαστές. Μήπως μας κατηγορείτε «συναγωνιστές» γιατί δεν είμαστε και εμείς αντιρατσιστές και αντιφασίστες; Γιατί δεν τιμούμε και εμείς το ολοκαύτωμα; Δεν διασπάμε κανέναν για τον απλούστατο λόγο ότι μας χωρίζει ιδεολογικό και πολιτικό χάος από κάποιους που κάποτε δήλωναν περίπου κάτι κοντά στις Ιδέες μας.

Ξεκινήσαμε. «Όσοι Ζωντανοί» μαζί μας για να δείξουμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη ασυμβίβαστοι Ιδεολόγοι Εθνικιστές και όχι φτηνοί αριβίστες σαν κάποιους που σήμερα γλείφουν εκεί που μέχρι χτες έφτυναν…

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος