31/7/08

Τα νέα πολιτικά φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις Ευρωεκλογές του 2009

Συμπατριώτη, Συμπατριώτισσα,
Απευθυνόμαστε σε Σένα, τον άγνωστο Έλληνα και την Ελληνίδα, που δεν έχεις καμία ευθύνη για τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις εθνικές προδοσίες, σε Σένα που υποφέρεις από μία κρίση εθνική, κοινωνική και οικονομική και προπαντός από μία κρίση Αξιών και Ιδεών. Μέσα σε μια Ελλάδα, όπου η σαπίλα πλέον έχει απλωθεί παντού, που η βρώμα αγγίζει πλέον όλο το πολιτικό κατεστημένο αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις Ευρωεκλογές του 2009 για να αποδείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ, που δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την διαφθορά. Στην απόφασή μας αυτή ζητάμε να είσαι στο πλευρό μας για να καταλάβουν πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που Αντιστέκονται!Τι περιμένετε συμπατριώτες; Την «λύση» που θα δώσουν την επόμενη φορά πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι, που κρατούν στα χέρια τους την δημόσια ζωή αυτής της χώρας; Τι περιμένετε;

Ότι γνωρίζετε για την Χρυσή Αυγή από τα κανάλια της διαπλοκής, τους επαγγελματίες ψεύτες και τις φυλλάδες του κατεστημένου είναι ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Μας παρουσιάζουν σαν εγκληματίες και περιθωριακούς γιατί δεν έχουν κατορθώσει να μας κάνουν να υποταχθούμε στο ένοχο καθεστώς τους. Ένοχο και για το κατάντημα της χώρας, αλλά και για την δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα ο Ελληνικός Λαός. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους πολεμήσουμε. Εσύ δώσε μας δύναμη με την ψήφο σου για να είναι ο λόγος μας πιο ΔΥΝΑΤΟΣ!

Ξεκινήσαμε. «Όσοι Ζωντανοί» μαζί μας. Όσο πιο πολλούς ψήφους πάρουμε τόσο περισσότερο θα αποδείξουμε στους διεφθαρμένους ψευτοδημοκράτες και στους εγκληματίες μπολσεβίκους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μια εγκληματική συμμορία, όπως λένε τα κανάλια τους, αλλά ένα δυνατό πολιτικό κίνημα.

Η Πατρίδα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κοινωνία σαπίζει και μαζί με την Πατρίδα και την κοινωνία τελειώνετε και Εσείς και τα παιδιά Σας. Τι περιμένετε; ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Κάθε ψήφος στην Χρυσή Αυγή να είστε σίγουροι ότι θα είναι ένα δυνατό Κτύπημα στο πολιτικό κατεστημένο!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος